Krnl virüs mü?

Konu dışı fakat ne için kullanacaksınız hileyi?

Kullandım?

Hocam kullanmamanız en iyi tavsiyemdir ama sizin yapmanız daha iyi olur kendi tasarımınızla bir exploit yapabilirsiniz hem güven problemi olmaz (yapımı basit) sorunuza cevabım hem evet hem hayır güvenirliğini ve güvenliğini bilemezsiniz başka birinin elinden çıkma program olduğu için.

Nasıl yapabilirim?

Troll amaçlı şu an başka bir exploit kullanıyorum güvenli olan.
Ne zaman hile kullanmaya başlasam eninde sonunda virüs yedim bir şekilde. Format atmaktan bezince de hileyi bıraktım. Umarım hileyi sizi diğer insanların önüne geçirecek (autofarm vs.) veya onları rahatsız edecek (aimbot,wh) şekilde kullanmazsınız. Eğer bu yüzden kullanacaksanız umarım virüs yersiniz. Onun dışında dikkatli olun script bulurken. Her linke tıklamayın çat diye ve exe dosyalarına karşı uyanık olun.

Nasıl yapabilirim?

Aman aman bir yazılım bilgisine gerek yok YouTube'da bulup bakarak yapabilirsiniz ama önemli olan kullandığınız DLL dosyası araştırdığım kadarıyla Roblox hileleri bir DLL dosyasını oyuna enjekte ederek oyuna lua adını verdiğimiz script türünde admin panel gibi arayüzlü hile kodları çalıştırabilmenizi sağlıyor DLL dosyaları ne kadar güvenlidir bilemem sadece o kadar zor olmadığını biliyorum exploit yapmanın kodlarını incelediğim zaman.

Umarım virüs yersiniz bir tık ağır olmuş diğer dedikleriniz doğru hocam.

Arsenal dışında diğer oyunlarda çok trollemediğim scriptleri kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…