Snorem Picopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 913 Çözümler 6 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mafia 18 Mayıs 2022 #11 Waffle453 dedi: Eki Görüntüle 1391462 Bunlar var içinde. Nasıl sileceğim? Genişletmek için tıkla... Denetim Masası'ndan ya da programın klasörüne bir kere tıklayıp Shift+delete yap.
Waffle453 dedi: Eki Görüntüle 1391462 Bunlar var içinde. Nasıl sileceğim? Genişletmek için tıkla... Denetim Masası'ndan ya da programın klasörüne bir kere tıklayıp Shift+delete yap.
W Waffle453 Femtopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2022 #12 SouSage dedi: Direk bunları silin eger kurmalı bir şey ise program kaldır yerine girip kaldırın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sildim bilgisayarı tarattım virüs yok gösteriyor. Snorem dedi: Denetim Masası'ndan ya da programın klasörüne bir kere tıklayıp Shift+delete yap. Genişletmek için tıkla... Bu kadar kolay mıydı silmesi.
SouSage dedi: Direk bunları silin eger kurmalı bir şey ise program kaldır yerine girip kaldırın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sildim bilgisayarı tarattım virüs yok gösteriyor. Snorem dedi: Denetim Masası'ndan ya da programın klasörüne bir kere tıklayıp Shift+delete yap. Genişletmek için tıkla... Bu kadar kolay mıydı silmesi.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 18 Mayıs 2022 #13 Waffle453 dedi: Teşekkürler sildim bilgisayarı tarattım virüs yok gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ilk mesajıma rapor yerine girip cözüm diye yazabilirsiniz.
Waffle453 dedi: Teşekkürler sildim bilgisayarı tarattım virüs yok gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ilk mesajıma rapor yerine girip cözüm diye yazabilirsiniz.
W Waffle453 Femtopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2022 #14 SouSage dedi: Rica ederim ilk mesajıma rapor yerine girip cözüm diye yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamda şimdi bilgisayrımda artik virüs yok yani şimdi değil mi?
SouSage dedi: Rica ederim ilk mesajıma rapor yerine girip cözüm diye yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamda şimdi bilgisayrımda artik virüs yok yani şimdi değil mi?
Snorem Picopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 913 Çözümler 6 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mafia 18 Mayıs 2022 #15 Waffle453 dedi: Tamamda şimdi bilgisayrımda artik virüs yok yani şimdi değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Bir şey kalmadı artık.
Waffle453 dedi: Tamamda şimdi bilgisayrımda artik virüs yok yani şimdi değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Bir şey kalmadı artık.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 18 Mayıs 2022 #16 Waffle453 dedi: Tamamda şimdi bilgisayrımda artik virüs yok yani şimdi değil mi? Genişletmek için tıkla... Tedirgin iseniz Kaskpersky yada Malwarebytes ile tarama yapabilirsiniz acmadıysanız bulaştıgını sanmıyorum
Waffle453 dedi: Tamamda şimdi bilgisayrımda artik virüs yok yani şimdi değil mi? Genişletmek için tıkla... Tedirgin iseniz Kaskpersky yada Malwarebytes ile tarama yapabilirsiniz acmadıysanız bulaştıgını sanmıyorum
W Waffle453 Femtopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2022 #17 SouSage dedi: Tedirgin iseniz kaskpersky ya da Malwarebytes ile tarama yapabilirsiniz acmadıysanız bulaştıgını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Açmıştım.
SouSage dedi: Tedirgin iseniz kaskpersky ya da Malwarebytes ile tarama yapabilirsiniz acmadıysanız bulaştıgını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Açmıştım.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 18 Mayıs 2022 #18 Waffle453 dedi: Açmıştım. Genişletmek için tıkla... O zaman bir tarama yapın.
W Waffle453 Femtopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2022 #19 SouSage dedi: Tedirgin iseniz kaskpersky ya da Malwarebytes ile tarama yapabilirsiniz acmadıysanız bulaştıgını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Tedirgin çok değilim. SouSage dedi: O zaman bir tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Windows'un kendi taramasını yapsak olmuyor mu?
SouSage dedi: Tedirgin iseniz kaskpersky ya da Malwarebytes ile tarama yapabilirsiniz acmadıysanız bulaştıgını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Tedirgin çok değilim. SouSage dedi: O zaman bir tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Windows'un kendi taramasını yapsak olmuyor mu?
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 18 Mayıs 2022 #20 Waffle453 dedi: Tedirgin çok değilim. Windows'un kendi taramasını yapsak olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Windows'un kendisi cok yetersiz bir antivirus ondan kaskpersky öneririm.
Waffle453 dedi: Tedirgin çok değilim. Windows'un kendi taramasını yapsak olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Windows'un kendisi cok yetersiz bir antivirus ondan kaskpersky öneririm.