W Waffle453 Femtopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2022 #21 SouSage dedi: Windows'un kendisi cok yetersiz bir antivirus ondan kaskpersky öneririm. Genişletmek için tıkla... İndirme linki atabiliri misiniz.
SouSage dedi: Windows'un kendisi cok yetersiz bir antivirus ondan kaskpersky öneririm. Genişletmek için tıkla... İndirme linki atabiliri misiniz.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 18 Mayıs 2022 #22 Waffle453 dedi: İndirme linki atabiliri misiniz. Genişletmek için tıkla... Antivirus Ücretsiz Deneme Sürümü İndir - Kaspersky Standard | Kaspersky Kaspersky Standard'ı 30 gün boyunca ücretsiz deneyin ve dijital hayatınızı çevrimiçi olduğunuzda sizi tehdit eden her türlü siber saldırıya karşı korumak için PC, Mac ve Android için ödüllü antivirüs edinin. www.kaspersky.com.tr
Waffle453 dedi: İndirme linki atabiliri misiniz. Genişletmek için tıkla... Antivirus Ücretsiz Deneme Sürümü İndir - Kaspersky Standard | Kaspersky Kaspersky Standard'ı 30 gün boyunca ücretsiz deneyin ve dijital hayatınızı çevrimiçi olduğunuzda sizi tehdit eden her türlü siber saldırıya karşı korumak için PC, Mac ve Android için ödüllü antivirüs edinin. www.kaspersky.com.tr
W Waffle453 Femtopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2022 #23 SouSage dedi: Tedirgin iseniz kaskpersky ya da Malwarebytes ile tarama yapabilirsiniz acmadıysanız bulaştıgını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler bilgisayrım sizin sayenizde kurtuldu eyvallah.
SouSage dedi: Tedirgin iseniz kaskpersky ya da Malwarebytes ile tarama yapabilirsiniz acmadıysanız bulaştıgını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler bilgisayrım sizin sayenizde kurtuldu eyvallah.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 18 Mayıs 2022 #24 Waffle453 dedi: Çok teşekkürler bilgisayrım sizin sayenizde kurtuldu eyvallah. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam ne mutlu bana bir de ilk mesajıma gelip alt kısımda rapor yerine girip cözüm yazar mısınız?
Waffle453 dedi: Çok teşekkürler bilgisayrım sizin sayenizde kurtuldu eyvallah. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam ne mutlu bana bir de ilk mesajıma gelip alt kısımda rapor yerine girip cözüm yazar mısınız?
basil_thecoder Yoctopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 11 Yer Adana,Çukurova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mesleksiz,Yazılım,Hile Kodlama 19 Haziran 2022 #25 Waffle453 dedi: Krnl virüs mü? Seri yazabilir misiniz rica etsem? Genişletmek için tıkla... büyük ihtimalle virüsü tam olarak ne bilmesemde ben synaptics.exe olduğundan şüpheliyim.
Waffle453 dedi: Krnl virüs mü? Seri yazabilir misiniz rica etsem? Genişletmek için tıkla... büyük ihtimalle virüsü tam olarak ne bilmesemde ben synaptics.exe olduğundan şüpheliyim.