İ İtoshi Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #1 Krnl diye bir hile var. Kaspersky virüs algılamıyor hatta antivirüs açık indirebiliyorum sizce virüs müdür? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2022
Krnl diye bir hile var. Kaspersky virüs algılamıyor hatta antivirüs açık indirebiliyorum sizce virüs müdür?
M4RK Centipat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 323 Çözümler 5 Yer Mersin 11 Ağustos 2022 #2 Oyun hileleri genellikle virüs olarak algılanır gayet normal önemli olan doğru kaynaktan indirmiş olmanız.
Oyun hileleri genellikle virüs olarak algılanır gayet normal önemli olan doğru kaynaktan indirmiş olmanız.
Z zimo Centipat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #3 İtoshi dedi: Krnl diye bir hile var. Kaspersky virüs algılamıyor hatta antivirüs açık indirebiliyorum sizce virüs müdür? Genişletmek için tıkla... Ben 1.5 yıl önce falan kullanmıştım arkadaşımda kullandı o zaman bize birşey olmamıştı roblox hilesi dime
İtoshi dedi: Krnl diye bir hile var. Kaspersky virüs algılamıyor hatta antivirüs açık indirebiliyorum sizce virüs müdür? Genişletmek için tıkla... Ben 1.5 yıl önce falan kullanmıştım arkadaşımda kullandı o zaman bize birşey olmamıştı roblox hilesi dime
GAMERYUSO Decapat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #4 Evet İçinde virüs var çok sıkıntılı bilgisayarı çok kastırıyor benim bilgisayarda çok sıkıntılar oldu en son format atmama gerek kaldı.
Evet İçinde virüs var çok sıkıntılı bilgisayarı çok kastırıyor benim bilgisayarda çok sıkıntılar oldu en son format atmama gerek kaldı.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 11 Ağustos 2022 #5 İtoshi dedi: Krnl diye bir hile var. Kaspersky virüs algılamıyor hatta antivirüs açık indirebiliyorum sizce virüs müdür? Genişletmek için tıkla... Virüs değildir fakat bilgisayarınızı yavaşlatacak truva atı ile doludur.
İtoshi dedi: Krnl diye bir hile var. Kaspersky virüs algılamıyor hatta antivirüs açık indirebiliyorum sizce virüs müdür? Genişletmek için tıkla... Virüs değildir fakat bilgisayarınızı yavaşlatacak truva atı ile doludur.
GAMERYUSO Decapat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #6 RufatM dedi: Virüs değildir fakat bilgisayarınızı yavaşlatacak truva atı ile doludur. Genişletmek için tıkla... size birşey soracağım bilgisayarda hala truva atı varsa ne yapmalıyım?
RufatM dedi: Virüs değildir fakat bilgisayarınızı yavaşlatacak truva atı ile doludur. Genişletmek için tıkla... size birşey soracağım bilgisayarda hala truva atı varsa ne yapmalıyım?
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.877 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #7 Antivirus algilamazsa da her hilede bir kurnazlik vardir, bilgisayarin her turlu tehlikede. Bu yuzden hile kullanmani tavsiye etmiyorum, bi kere oyunculara yazik.
Antivirus algilamazsa da her hilede bir kurnazlik vardir, bilgisayarin her turlu tehlikede. Bu yuzden hile kullanmani tavsiye etmiyorum, bi kere oyunculara yazik.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 11 Ağustos 2022 #8 GAMERYUSO dedi: size birşey soracağım bilgisayarda hala truva atı varsa ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Virüs programıyla sil sonra format at.
GAMERYUSO dedi: size birşey soracağım bilgisayarda hala truva atı varsa ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Virüs programıyla sil sonra format at.
GAMERYUSO Decapat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #9 RufatM dedi: Virüs programıyla sil sonra format at. Genişletmek için tıkla... Yaptım fakat bilgisayarım hala kasıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2022
RufatM dedi: Virüs programıyla sil sonra format at. Genişletmek için tıkla... Yaptım fakat bilgisayarım hala kasıyor.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 11 Ağustos 2022 #10 GAMERYUSO dedi: Yaptım fakat bilgisayarım hala kasıyor. Genişletmek için tıkla... Format atdınız mı?