Ali_1237 Centipat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #1 Krnl nokta placedeki linkinde 11 tane uyarı çıkıyor sizce virüs müdür krnl uygulaması? (not amacım kimsenin huzurunu hile ile bozmak değildir.)
Krnl nokta placedeki linkinde 11 tane uyarı çıkıyor sizce virüs müdür krnl uygulaması? (not amacım kimsenin huzurunu hile ile bozmak değildir.)
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 18 Aralık 2022 #2 Ali_1237 dedi: Eki Görüntüle 1605906 Krnl nokta placedeki linkinde 11 tane uyarı çıkıyor sizce virüs müdür krnl uygulaması? (not amacım kimsenin huzurunu hile ile bozmak değildir.) Genişletmek için tıkla... Krnl sistemin kritik yerlerine erişim saglayabiliyor tavsiye etmem. Evet.
Ali_1237 dedi: Eki Görüntüle 1605906 Krnl nokta placedeki linkinde 11 tane uyarı çıkıyor sizce virüs müdür krnl uygulaması? (not amacım kimsenin huzurunu hile ile bozmak değildir.) Genişletmek için tıkla... Krnl sistemin kritik yerlerine erişim saglayabiliyor tavsiye etmem. Evet.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.856 Makaleler 3 Çözümler 59 18 Aralık 2022 #3 Hayır virüs değildir fakat gene de oyunlarda hile kullanmanızı tavsiye etmiyorum.
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.670 Çözümler 97 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #4 Ali_1237 dedi: Eki Görüntüle 1605906 Krnl nokta placedeki linkinde 11 tane uyarı çıkıyor sizce virüs müdür krnl uygulaması? (not amacım kimsenin huzurunu hile ile bozmak değildir.) Genişletmek için tıkla... Trojan deniyor internette.
Ali_1237 dedi: Eki Görüntüle 1605906 Krnl nokta placedeki linkinde 11 tane uyarı çıkıyor sizce virüs müdür krnl uygulaması? (not amacım kimsenin huzurunu hile ile bozmak değildir.) Genişletmek için tıkla... Trojan deniyor internette.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.856 Makaleler 3 Çözümler 59 18 Aralık 2022 #5 SouSage dedi: Sistemin kritik yerlerine erişim saglayabiliyor botnet ya da mining potansiyeli var. Genişletmek için tıkla... Evet var ama böyle bir şey şu ana kadar görünmedi ve bilgisayardan kaldırması çok kolay. ahmttrn60 dedi: trojan deniyor internette. Genişletmek için tıkla... Zaten trojan içine yazılan kodları oyuna enjekte ettiği için.
SouSage dedi: Sistemin kritik yerlerine erişim saglayabiliyor botnet ya da mining potansiyeli var. Genişletmek için tıkla... Evet var ama böyle bir şey şu ana kadar görünmedi ve bilgisayardan kaldırması çok kolay. ahmttrn60 dedi: trojan deniyor internette. Genişletmek için tıkla... Zaten trojan içine yazılan kodları oyuna enjekte ettiği için.
bursali Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 2.403 Çözümler 13 Yer Bursa 18 Aralık 2022 #6 Ali_1237 dedi: Eki Görüntüle 1605906 Krnl nokta placedeki linkinde 11 tane uyarı çıkıyor sizce virüs müdür krnl uygulaması? (not amacım kimsenin huzurunu hile ile bozmak değildir.) Genişletmek için tıkla... Virüs değil ama ben kullanmaya cesaret edememiştim başkasına da tavsiye etmem.
Ali_1237 dedi: Eki Görüntüle 1605906 Krnl nokta placedeki linkinde 11 tane uyarı çıkıyor sizce virüs müdür krnl uygulaması? (not amacım kimsenin huzurunu hile ile bozmak değildir.) Genişletmek için tıkla... Virüs değil ama ben kullanmaya cesaret edememiştim başkasına da tavsiye etmem.
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.670 Çözümler 97 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #7 Yukapian dedi: Evet var ama böyle bir şey şu ana kadar görünmedi ve bilgisayardan kaldırması çok kolay. Zaten trojan içine yazılan kodları oyuna enjekte ettiği için. Genişletmek için tıkla... Onda da yukarıdaki arkadaşın dediği gibi mining yapma riski var.
Yukapian dedi: Evet var ama böyle bir şey şu ana kadar görünmedi ve bilgisayardan kaldırması çok kolay. Zaten trojan içine yazılan kodları oyuna enjekte ettiği için. Genişletmek için tıkla... Onda da yukarıdaki arkadaşın dediği gibi mining yapma riski var.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 18 Aralık 2022 #8 Yukapian dedi: Evet var ama böyle bir şey şu ana kadar görünmedi ve bilgisayardan kaldırması çok kolay. Zaten trojan içine yazılan kodları oyuna enjekte ettiği için. Genişletmek için tıkla... Görünmemesi olmayacagı anlama gelmiyor, trojana bakmıyorum arkadaşım krnlnin sistemdeki eriştigi yerlere bakıyoruz.
Yukapian dedi: Evet var ama böyle bir şey şu ana kadar görünmedi ve bilgisayardan kaldırması çok kolay. Zaten trojan içine yazılan kodları oyuna enjekte ettiği için. Genişletmek için tıkla... Görünmemesi olmayacagı anlama gelmiyor, trojana bakmıyorum arkadaşım krnlnin sistemdeki eriştigi yerlere bakıyoruz.
Ali_1237 Centipat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #9 Eskiden kullanıyordum birşey olur mu sizce (sildim)?
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 18 Aralık 2022 #10 Ali_1237 dedi: Eskiden kullanıyordum bir şey olur mu sizce (sildim)? Genişletmek için tıkla... Önceden tarama yaptıysanız bir şey olmaz yapmadıysanızda ne olur ne olmaz yapın.
Ali_1237 dedi: Eskiden kullanıyordum bir şey olur mu sizce (sildim)? Genişletmek için tıkla... Önceden tarama yaptıysanız bir şey olmaz yapmadıysanızda ne olur ne olmaz yapın.