Kron Ares 4.0 vs Salcano

emirhan44

Hectopat
Daha fazla  
(Öneridir)

Hocam öncelikle iyi akşamlar, ares 4.0 iyi bir bisiklettir, ancak kadronun şekli garip ve kadronun kolay kırılma ihtimali vardır, çok zorlamayın,daha önceden bi tanesini kırdım, Salcano olana gelirsek kadro dayanıklı, her şey güzel ama v fren çok tavsiye etmiyorum, diğer arkadaşların da önerilerini bekleyiniz.

Bu arada hiçbir markayı kötülemiyorum, sadece kötü yanları var, ares 4.0 dediğim gibi arka amortisor tarafları çatlayabilir veya kırılabilir, tabii bunlar biraz hor kullananlar için, normalde çok sorun çıkaracağını sanmıyorum, ama Kron'lar çok bakım gerektiriyor, salcanonunda her şeyi güzel ama v fren olamsı benim hoşuma gitmiyor, disk olması daha iyidir hocam, yardım edebildiysem ne mutlu bana, iyi akşamlar.

teşekkür ederim cevabın için.

Salcano alınmaz net 4K harcadım sanzımana. Nadiren kullanmama rağmen şanzıman yamuluyor.

Normalde marka olarak kronu öneririm bende kullanıyorum ancak eğer sürekli çok yoğun dağlı taşlı yollarda iniş için kullanmayacaksanız ortada amortisorlü model tercih etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…