Kron Trekking Bisikletler Alınır mı?

Justman

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben bisiklet alacağım üniversite öğrencisiyim. Bisiklet sürmek benim için bir hobi ve yaklaşık 15 yıldır bisiklet sürüyorum, bunun birçoğu dağ bisikleti sürerek geçti ve yakın zamanda bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Kron Bisiklet ürününe bakmaya başladım, siz önerir misiniz? Başka tavsiyeleriniz varsa neler? Ya da dağ bisikleti mi alayım tekrardan? Bu arada şehir ve yol bisikleti düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçeyle yol bisikletine girişmeni önermem zaten. Açıkçası fiyatları yüksek bulduğum için sıfır bisiklet tercih eden birisi de değilim özellikle şu sıralar.

TX serisini tercih edebilirsin elbette, XC serisi ile farkı lastik ebatı ve kadro geometrisi oluyor.
Şehir içerisine daha rahat ayak uydurursun, konfordan da bir nebze de olsa feragat etmemiş olursun.

Fazla atlamaya zıplamaya gelmiyorlar haberin olsun, arka göbek mili çabuk bozuluyor, kırılıyor veya yamuluyor bu modellerde.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı