Kron Vortex 5.0 mı, Corelli Snoop 4.1 mi?

Benzer özelliklerde, Kron Vortex daha mantıklı bir seçim olabilir. Bütçeniz uygunsa Kron XC100 modellerinede bakabilirsiniz. Grup setleri Tourney, zincir KMC ve jantlar zozo değişmiyor. Bazı modellerde vites kollarını farklı kullanıyorlar. Alacağınız bisikletlerin kadro malzemeleri aynı. Size uygun kadroyu belirleyin mümkünse yerinde deneyin.

Yakınınızda bulunan bisiklet bayilerinden birisine gidip Corelli Snoop 5.3 sorun hocam, daha geçen sorduğumda her şey dahil 4500 TL'ye sattıklarını söylediler belki zam vs. gelmediyse alabilirsiniz.

3. yılıma gireceğim 5.3 ile ve çok memnunum, XC100'e falan bulaşmayın zincirleri çok çabuk kırılıyor ve gidonu da çok kalitesiz üretilmiş. 5.3 o paraya en iyi bisiklet, 4.1 ise XC100 ve Vrotex 5.0 ile benzer denebilir.

@Motionless IN White XC100 bisikletlerde KMC zincir kullanılıyor. KMC dünyanın en büyük zincir üreticisi markalarından biri denebilir. Shimano KMC tercih eder. Zincir kırabilen yiğit kaç watt basıyor pedala? :)

Ayrıca XC100 Corelli Snoop modelinden daha kaliteli grup seti ve komponentler kullanıyor.

Yakınınızda bulunan bisiklet bayilerinden birisine gidip Corelli Snoop 5.3 sorun hocam, daha geçen sorduğumda her şey dahil 4500 TL'ye sattıklarını söylediler belki zam vs. gelmediyse alabilirsiniz.

3. yılıma gireceğim 5.3 ile ve çok memnunum, XC100'e falan bulaşmayın zincirleri çok çabuk kırılıyor ve gidonu da çok kalitesiz üretilmiş. 5.3 o paraya en iyi bisiklet, 4.1 ise XC100 ve Vrotex 5.0 ile benzer denebilir.
Hocam birkaç tanesine gittim snoop 3.1'i bile 4.5-5'e satıyorlar. Yani o fiyata bulmam imkansız. İnternette 5K'ya var ama 4.3K'ya da Vortex 5.0 var. Çok bir fark yoksa Vortex'i düşünüyorum ayrıca kardeşimle birlikte 2 tane alacağımız için o 700TL'lik fark 1.4K oluyor. Vortex mantıklı gibi.

Hocam birkaç tanesine gittim snoop 3.1'i bile 4.5-5'e satıyorlar. Yani o fiyata bulmam imkansız. İnternette 5K'ya var ama 4.3K'ya da Vortex 5.0 var. Çok bir fark yoksa Vortex'i düşünüyorum ayrıca kardeşimle birlikte 2 tane alacağımız için o 700TL'lik fark 1.4K oluyor. Vortex mantıklı gibi.
Hocam bu bütçede sıfır alınan bisikletlerin masrafı kendinden fazla oluyor genelde. İkinci eldeki ürünlere bir göz atın derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı