Kron XC 100 2021 tek teker atarken duşunce bom diye ses geldi

SouSage

Hectopat
Yer
Konoha
Tek teker atarken duşunce bom diye ses geldi ve birkaç kerede yaptıktan sonra disk tenmi ya da pedaldan mı bilmiyorum ama sesler geliyor. Sizce cok bir şey olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Jantan geldi gibi fren tutuyor pedal bilmiyorum.
Bilemem, belki jant bir an iç lastiği patlatmış olabilir ama onu fark edersin. Bom diye bir ses nereden gelir ön kaldırınca hiçbir fikrim yok. İhtimalleri yazdım. Varsa bir de ön amortisör sıkıntı çıkarmış olabilir. Sesi iyi dinleyip yeri anlamaya çalışman ve bisiklette bir gariplik var mı sürüşte onu anlamaya çalışman lazım.

Gariplik yokttu sonra yine yaptım amortisordde yoktu janta bir şey olmuş mudur ondan korkuyorum.

Gariplik yokttu sonra yine yaptım amortisordde yoktu janta bir şey olmuş mudur ondan korkuyorum.
Bisikleti ters çevir tekerleği döndür. Yandan bak eğer yuvarlak yerine elips gibi olmuşsa dikine basınçtan yamulmuştur. Yandan sorun yok ise lastiğe bakarak çevir eğer sekiz çiziyorsa akord ayarı bozulmuştur. Döndürmeden elinle sağa sola salla biraz eğer çok belirgin bir sallanma varsa ön göbekte dağılmış demektir.

Teşekkürler hocam bu arada kendi konunuza bakar mısınız cevap yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…