ffurkan Centipat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 110 Yer Sakarya Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Aspire 7 A715-51G Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ekim 2023 #11 ozkets dedi: Büyük ihtimalle limit ayarların bozuk herhangi bir bisikletçiye götürürsen beş dakika içinde halleder 20 liranı alır. Genişletmek için tıkla... Hocam bisikleti bir bisikletçide kurduk. Yani kurarken ayar yapmıştır diye düşündüm. Sağolun,
ozkets dedi: Büyük ihtimalle limit ayarların bozuk herhangi bir bisikletçiye götürürsen beş dakika içinde halleder 20 liranı alır. Genişletmek için tıkla... Hocam bisikleti bir bisikletçide kurduk. Yani kurarken ayar yapmıştır diye düşündüm. Sağolun,
O ozkets Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 739 Çözümler 1 12 Ekim 2023 #12 ffurkan dedi: Hocam bisikleti bir bisikletçide kurduk. Yani kurarken ayar yapmıştır diye düşündüm. Sağolun, Genişletmek için tıkla... Bisikleti garanti başlatmak için orada kurdurdunuz.Ayarını kontrol etmemiş olabilir,sonradan vidası gevşemiş olabilir.
ffurkan dedi: Hocam bisikleti bir bisikletçide kurduk. Yani kurarken ayar yapmıştır diye düşündüm. Sağolun, Genişletmek için tıkla... Bisikleti garanti başlatmak için orada kurdurdunuz.Ayarını kontrol etmemiş olabilir,sonradan vidası gevşemiş olabilir.