SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 24 Ağustos 2021 #1 Ne yapmaliyim? Geri vermeli miyim biliyorum, daha iyi ama hak yemeyi sevmem biraz.
Emrullah Önemli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 2.261 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #2 SouSage dedi: Ne yapmaliyim? Geri vermeli miyim biliyorum, daha iyi ama hak yemeyi sevmem biraz. Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa geri verin ve Kron XC 100 V'yi geri alın. Hem içiniz rahat olur.
SouSage dedi: Ne yapmaliyim? Geri vermeli miyim biliyorum, daha iyi ama hak yemeyi sevmem biraz. Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa geri verin ve Kron XC 100 V'yi geri alın. Hem içiniz rahat olur.
L LaMorte Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 5.322 Makaleler 5 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600X RTX 3090 Gaming X MSI B650M-A WI-FI Corsair H150 RGB Corsair 5000X Corsair RM850 Corsair K60 / HyperX Pulsefire Raid Dell S2721DGFA Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #3 1 günahtan bir şey olmaz .
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 24 Ağustos 2021 #4 Emrullah Önemli dedi: Bana kalırsa geri verin ve Kron XC 100 V'yi geri alın. Hem içiniz rahat olur. Genişletmek için tıkla... Dusuneceğim. Adamlar bana cok cektirdi kargoma, 5 gun bekletmislerdi ama dusuneceğim. İcim rahat eder mi bakacagim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2021
Emrullah Önemli dedi: Bana kalırsa geri verin ve Kron XC 100 V'yi geri alın. Hem içiniz rahat olur. Genişletmek için tıkla... Dusuneceğim. Adamlar bana cok cektirdi kargoma, 5 gun bekletmislerdi ama dusuneceğim. İcim rahat eder mi bakacagim.
Emrullah Önemli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 2.261 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #5 SouSage dedi: Dusuneceğim adamlar bana cok cektirdi kargoma 5 gun bekletmislerdi ama dusuneceğim icim rahat eder mi bakacağım. Genişletmek için tıkla... Göndermeyin kullanın gitsin Sizin 5 gününüzü çalmışlar. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2021
SouSage dedi: Dusuneceğim adamlar bana cok cektirdi kargoma 5 gun bekletmislerdi ama dusuneceğim icim rahat eder mi bakacağım. Genişletmek için tıkla... Göndermeyin kullanın gitsin Sizin 5 gününüzü çalmışlar.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 24 Ağustos 2021 #6 Emrullah Önemli dedi: Göndermeyin kullanın gitsin Sizin 5 gününüzü çalmışlar. Genişletmek için tıkla... Zaten hocam ondan dolayi vermemeyi dusunuyorum
Emrullah Önemli dedi: Göndermeyin kullanın gitsin Sizin 5 gününüzü çalmışlar. Genişletmek için tıkla... Zaten hocam ondan dolayi vermemeyi dusunuyorum
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.787 Makaleler 5 Çözümler 13 24 Ağustos 2021 #7 @SouSage Çok saçma olur. Bence vermelisiniz. Bunun günahıyla yaşamaktansa diğeri daha iyi.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 24 Ağustos 2021 #8 Vito S dedi: @SouSage çok saçma olur. Bence vermelisiniz. Bunun günahıyla yaşamaktansa diğeri daha iyi. Genişletmek için tıkla... Dusunucem hocam cunku yine verirsem yenisi 10 gune gelecek bekletiriyorlar.
Vito S dedi: @SouSage çok saçma olur. Bence vermelisiniz. Bunun günahıyla yaşamaktansa diğeri daha iyi. Genişletmek için tıkla... Dusunucem hocam cunku yine verirsem yenisi 10 gune gelecek bekletiriyorlar.
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.787 Makaleler 5 Çözümler 13 24 Ağustos 2021 #9 @SouSage Aldığınız yeri arayın, belki de almazlar. Benzer konu başıma geldi ve iade almadılar, kullanabilirsiniz dediler. Yanlış gelen ürünü bildirmek doğru mudur?
@SouSage Aldığınız yeri arayın, belki de almazlar. Benzer konu başıma geldi ve iade almadılar, kullanabilirsiniz dediler. Yanlış gelen ürünü bildirmek doğru mudur?
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 24 Ağustos 2021 #10 Vito S dedi: @SouSage aldığınız yeri arayın, belki de almazlar. Benzer konu başıma geldi ve iade almadılar, kullanabilirsiniz dediler. Yanlış gelen ürünü bildirmek doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'dan aldim yazabilirim anca.
Vito S dedi: @SouSage aldığınız yeri arayın, belki de almazlar. Benzer konu başıma geldi ve iade almadılar, kullanabilirsiniz dediler. Yanlış gelen ürünü bildirmek doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'dan aldim yazabilirim anca.