gokaytemizel Centipat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 469 20 Ekim 2020 #11 Kont Unerlich dedi: Hocam uyar dediniz ama alacağım lastik biraz daha kalın emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum ve sorun olmaz. 27.5x2.25 kullanıyorum normali 1.90 idi. Tubeless almanızı öneririm daha sert olduğundan az basınç kullanabilirsiniz bu da yol tutuşunuzu artırır.
Kont Unerlich dedi: Hocam uyar dediniz ama alacağım lastik biraz daha kalın emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum ve sorun olmaz. 27.5x2.25 kullanıyorum normali 1.90 idi. Tubeless almanızı öneririm daha sert olduğundan az basınç kullanabilirsiniz bu da yol tutuşunuzu artırır.
harunancess Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 75 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #12 gokaytemizel dedi: Evet uyar, zırhlı lastikten kastınız sanırım Tubeless Lastik? Ayrıca Michelin de bakabilirsiniz. Sizin de dediğiniz gibi iç lastik için o kadar para vermeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tubeless lastikde zırh görevi görüyor mu (konuya yabancıyım)
gokaytemizel dedi: Evet uyar, zırhlı lastikten kastınız sanırım Tubeless Lastik? Ayrıca Michelin de bakabilirsiniz. Sizin de dediğiniz gibi iç lastik için o kadar para vermeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tubeless lastikde zırh görevi görüyor mu (konuya yabancıyım)