Kron XC 150 iyi mi?

Turanertu

Centipat
Daha fazla  
Kron XC 150 iyi mi? Tek teker, nadiren de merdivenden inerim. Süspansiyonu falan iyi mi? Almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski kron serilerinden mi yoksa yeni serilerden mi. 2016 yılından kalma bir krone Mtb bisikletim var, klasik v fren full shimano set. Bu kadar dayanıklı çıkmasını beklemiyordum. Halen daha kullanıyorum. Ufak tefek değişmeler dışında özellikle şase de bir yırtılma yada kırılma olmadı. Onun dışında aynı marka birde yol bisikletim var, yeni serilerden. Nedense daha dayanıksız duruyor. Yaklaşık oda 1.5 sene oldu, şuanda gidon da biraz boşluk var arka arttırıcı ayar yaptırmama rağmen zaman zaman karışıyor. Mosso nun da benzer fiyat bandında bisikletleri var. Legrada serisi. İnceleyebilirsiniz. Tavsiye ederim.

Kron XC 150 iyi mi? Tek teker, nadiren de merdivenden inerim. Süspansiyonu falan iyi mi? Almayı düşünüyorum.
Onun yerine Carraro Force 770C almanı öneririm dona ım olarak çok daha iyi ama kadrosunu boyuna göre seç.

Merdiven inme bisikleti enduro tarzıdır MTB ile merdiven inilmez.

Hocam bisiklet gayet güzel normal kullanımda zaten bütçenize ne uyuyorsa alınabilir. Disk fren var aktarıcı takılması süspansiyon yeterli bir sorunu olmadı.

2025 model

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…