Kron XC 300 alınır mı?

423371

Hectopat
Birkaç güne bisiklet alacağım. Daha önceden konu açmıştım ve bu modeli almaya karar vermiştim. Şimdi detaylı olarak alınabilir mi aldığım zaman değiştirmem gereken parçaları var mı öğrenmek istiyorum. Eski bisikletim Kron XC 150 idi ve memnundum. Almışken bir tık iyisi olsun diye bu modeli alıyorum. Bu bisiklet fiyatını hak ediyor mu? Başka alternatif öneriniz var mıdır farklı markalar da olabilir. Daha önce 18inç kullanıyordum tam oluyordu denebilir. Bütçem en fazla 10.000TL.
Boy: 174.
Kilo: 74.

Alınmaz. 2. el tercih ederseniz scott, cannandole, canyon, giant gibi markaların eski bisikletlerini bulabilirsiniz eski olmasına rağmen maşa, kadro ve aktarıcı seti bundan çok daha iyi olacaktır. İlla sıfır alacağım diyorsanız Btwin'den şaşmayın. Btwin rockrider serisi bayağı kaliteli özellikle 540, 530s çok popüler çevremde bu bisikletleri kullanan çok kişi var ve hepsi memnun.

Hocam bu bisikletler 10.000TL'nin üzerinde görünüyor. Link atar mısınız? 10.000TL bütçem var ve 0 bakıyorum.

Hocam bu bisikletler 10.000TL'nin üzerinde görünüyor. Link atar mısınız? 10.000TL bütçem var ve 0 bakıyorum.

Evet beden olacak küçük. Belki mağaza içinde daha büyük bir beden vardır.

Şu an şehir dışındayım maalesef bulunduğum şehirde mağazası yok. İnternetten almam gerekiyor. Başka marka model var mıdır bildiğiniz? Yoksa maalesef Kron XC 300'ü almam gerekecek.

Bu modelin sıkıntısı ne acaba neden alınmaz? Rakiplerine göre düşük seviyede mı kalıyor yoksa kullanılan parçalar dandik olduğu için mi alınmaz?

Bu modelin sıkıntısı ne acaba neden alınmaz? Rakiplerine göre düşük seviyede mı kalıyor yoksa kullanılan parçalar dandik olduğu için mi alınmaz?

Aynakol yani crank set çok fazla iyi değil bir zaman sonra yamuluyor veya içindeki mil yalama oluyor maşa çok iyi değil bir zaman sonra yağ kaçırıyor bacaklar simsiyah oluyor kadro açıları hiç iyi değil gidon set çok kötü 0 Rise gidon kullanmışlar. Yani sizin yerinizde olsam 2. el alırdım kendimde alım satım yapıyorum zaten elimden 40-100klık bisikletler var Türkiye'de sıfır bisiklet alınmaz çünkü fiyatlar aşırı abartı 2. el biraz daha sakin.

Hocam 2.elde dolandırılmak istemiyorum hem de farklı bir sebeple almayı tercih etmiyorum. En kötü eski bisikletim olan XC 150 v-fren alacağım. Teşekkür ederim. Bıktım bu düzenden bir bisiklet bile almak için ne kadar düşünüyoruz. Kim sebep oluyorsa keşke hepsi geberip gitse.

V fren takmak yerine disk fren tak bisiklet destekliyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…