Kron XC100 alınır mı?

betofen

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda kafamda olan soru bu 2. el bir bisiklet alacağım 3 bin TL gibi bir bütçem var.
Boy 175.
Kilo 80.

Bulduğum XC100 ilanı https://shbd.io/s/XBrN6VQR

Son düzenleme:
Cevabınız için teşekkürler.
Yeni bisiklet alacağım dediğim gibi 3 bin TL gibi bir bütçem var bu zamanlarda maalesef çok değil ama önerilerede açığım.

Merhaba, (Disksiz) 26` Xc100 Kullanıcısıyım Kullanmaya başlayalı 6 seneyi geçmiştir Sorunsuz Kullanmaya devam ediyorum Çoğu Parçasında Shımano Kullanılıyor sağlam bir bisiklettir.

Bu bütçeye alabileceğiniz en iyi bisiklettir hocam. bisiklet başına gidince iyice kontrol etmeyi unutmayın mümkünse bir tur binin mutlaka ki ilerde size masraf çıkaracak bir şey almış olmayın.

Bunların 21 Jant olanını uzun bir süre kardeşim kullandı. Hiçbir sorun yaşamamıştık. Sorun yaşayacağınızı zannettmiyorum. Hatta şu anda XC300 29 Jant kullanıyorum o da çok güzel bir bisiklet.

Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim fikirlerinizi öğrenmek çok güzel oldu eğer satıcıdan cevap alabilirsem satın almayı düşünüyorum teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…