T terabayt Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 495 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #11 Nor0 dedi: Ne kadar süredir kullanıyorsunuz bisikleti eğer uzun zaman bakımsız kaldıysa veyata yağsız kalma ihtimali de olabilir. Genişletmek için tıkla... Bisiklet yeni alındı 2 günlük. Senin amortisörün markası ne acaba?
Nor0 dedi: Ne kadar süredir kullanıyorsunuz bisikleti eğer uzun zaman bakımsız kaldıysa veyata yağsız kalma ihtimali de olabilir. Genişletmek için tıkla... Bisiklet yeni alındı 2 günlük. Senin amortisörün markası ne acaba?
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #12 terabayt dedi: Bisiklet yeni alındı 2 günlük. Senin amortisörün markası ne acaba? Genişletmek için tıkla... Zozo benimki bende 1 ay önce aldım sıfır. terabayt dedi: Bisiklet yeni alındı 2 günlük. Senin amortisörün markası ne acaba? Genişletmek için tıkla... Turuncu modeli benimki. Çukura girince bayağı iyi yaylanıyor aslında seninkinin garantisi varsa bir dene şansını.
terabayt dedi: Bisiklet yeni alındı 2 günlük. Senin amortisörün markası ne acaba? Genişletmek için tıkla... Zozo benimki bende 1 ay önce aldım sıfır. terabayt dedi: Bisiklet yeni alındı 2 günlük. Senin amortisörün markası ne acaba? Genişletmek için tıkla... Turuncu modeli benimki. Çukura girince bayağı iyi yaylanıyor aslında seninkinin garantisi varsa bir dene şansını.
T terabayt Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 495 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #13 Nor0 dedi: Zozo benimki bende 1 ay önce aldım sıfır. Turuncu modeli benimki. Çukura girince bayağı iyi yaylanıyor aslında seninkinin garantisi varsa bir dene şansını. Genişletmek için tıkla... Benimkinin markası xcx gibi bir şey belki seninki o yüzden daha iyidir. Bisikletçiye götürdüm ne kadar ekmek o kadar pasta dedi XC150'lerde Zoom marka var onlar çok daha iyi dedi yapılacak bir şey yok diyor.
Nor0 dedi: Zozo benimki bende 1 ay önce aldım sıfır. Turuncu modeli benimki. Çukura girince bayağı iyi yaylanıyor aslında seninkinin garantisi varsa bir dene şansını. Genişletmek için tıkla... Benimkinin markası xcx gibi bir şey belki seninki o yüzden daha iyidir. Bisikletçiye götürdüm ne kadar ekmek o kadar pasta dedi XC150'lerde Zoom marka var onlar çok daha iyi dedi yapılacak bir şey yok diyor.
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #14 terabayt dedi: Xcx. Genişletmek için tıkla... Benimki de xcx yanlış söylemişim üste kilitlenebilir maşa bisikletçiye sorduğum zaman bunlar diyerlerine göre daha iyi yaylanıyor dedi bana.
terabayt dedi: Xcx. Genişletmek için tıkla... Benimki de xcx yanlış söylemişim üste kilitlenebilir maşa bisikletçiye sorduğum zaman bunlar diyerlerine göre daha iyi yaylanıyor dedi bana.