Ya kanka açık konuşmak gerekirse, senin bisiklet cok da oyle kaldırımdan atlıyayım merdiven tarıyayım ne bileyim teker yapayım zıplaya zıplaya gezeyim bisikleti değil. İster kadrosu olsun ister aktarıcılar olsun çok da dayanıklı değiller. Hele bana kalırsa başına bir problem cıkarmadan ayna kolunu da değiştir bisikletin. Üstündeki arka aktarıcıyı en az 3 kere parçaladım

. Bisiklet iyidir hoştur ama ben insan gibi kullanmayacağım hoplucam zıplıcam diyorsan cebinden bir miktar parayı da çıkartacaksın. Gündelik kullanımda trafik açısından ufak( 20cmi gecmeyecek kaldırımlar) kaldırımlardan inip cıkabilirsin. Merdiven hiçbir koşulda inmeni tavsiye etmem ama 3-5 seferden bir şey olmaz çok da takma kafana. Ayrıca bisiklet açısından genel bir yorum istiyorsan bence bu fiyata daha farklı şeyler tercih edilebilirmiş. Şahsen ben gittim benzer özelliklerde bir Corelli snoop aldım neredeyse üzerindeki her parçasını da yükselttim. Değiştirmediğim bir tek kadroyla gidon ve jantlar kaldı gidonu da yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum. Bisikleti şimdinin parasıyla 9-10kya denk getirdim ama üzerine hidrolik fren taktım (vites kollarını frenden ayırıp), altus aktarıcı seti, rockshox XC30 vb vb takılı. Bu takımların dengi bir bisiklet almaya çalışsan ortaya çıkacak fiyat da belli. Bana kalırsa bir 20k civarı bir bütçen yoksa istediğin özelliklere yükseltilmeye el verişli bir bisiklet alıp yükseltmek daha mantıklı.