Kron XC100 sağlam mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Bisikleti yeni aldım. Alt demirin hissi bana içi boş ve teneke gibi geldi. Bu benim şahsi görüşüm bisikletten anlayan biri değilim. Kırılacakmış hissiyatı veriyor. 95 kiloyum 20 inç kadrolu bu bisiklet kaldırımdan falan inerken kırılabilir mi sizce?

Kırılmaz. Aliminyum kadroya sahip. Hafif ve sağlamdır. Hayırlı olsun.

Alüminyum alaşım olduğu için sağlam ve çok hafif bildiğim kadarıyla Kron bisiklet arkadaşımda da var bisikletin demiri kocaman ve ağır duruyor ama koskoca bisikleti tek elimle kaldırabiliyorum ama buna oranla da çok sağlam.

Downhill MTB vs. yapıcaksanız biraz hassas bir bisiklet ama normal kullanımda gayet iyi.

Kırılmaz. Aliminyum kadroya sahip. Hafif ve sağlamdır. Hayırlı olsun.
Sağolun endişe ettim biraz. Ön tekerde disk fren sürtme yapıyor şuan ki sorunum bu. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin hepimize.
Downhill MTB vs. yapıcaksanız biraz hassas bir bisiklet ama normal kullanımda gayet iyi.
Yok düz bi sürüş yapacam belki çukurlu topraklı yoldan giderim ara sıra.
29 jant 20 inç modeli ise onun kadrosu 6061 alüminyumdur. Bişeycik olmaz.
Aynen 29 a 20. Koltuğu pek rahatsız geldi. Koltuk önerebilir misin? Anlıyorsun sanırım.

Çok sıkıntı olmaz hocam, XC 100 ile MTB yapan arkadaşlarım var.

Aynen bisikleti zapt etmesi zor değil güzel.

Koltuğu deneyerek almanız daha sağlıklı olur. İnternetten de alabilirsiniz ama önce denemenizi tavsiye ederim.
Arkadaşım internetten şu ürünü aldı; https://www.hepsiburada.com/plus-bisiklet-sele-genis-ve-yayli-ekstra-konfor-p-HBV00000AHXNH
Çokta memnun. 2-3 tur ben de kullandım baya rahat.
Selenin geniş ve yumuşak olması daha iyi oluyor, ağrı yapmaz. Ben orjinal seleyi değiştirmedim ama yarın bisiklet malzemeleri satan bir yere gidip alacağım, bir yerden sonra can yakıyor.
Ayrıca seleyi komple değiştirmek yerine sele kılıfı alanlar da var. Bu fikirde aklınızda bulunsun derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…