pissher Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar, Adata SU630 var. Kronik sorunları varmış. Kapanmalar ve donmalar yaşıyorum. Tamir olmaz ise kaça satabilirim? 480GB. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2021
Arkadaşlar, Adata SU630 var. Kronik sorunları varmış. Kapanmalar ve donmalar yaşıyorum. Tamir olmaz ise kaça satabilirim? 480GB.
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 1 Kasım 2021 #2 pissher dedi: Arkadaşlar, Adata SU630 var. Kronik sorunları varmış. Kapanmalar ve donmalar yaşıyorum. Tamir olmaz ise kaça satabilirim? 480GB. Genişletmek için tıkla... Yeni SSD alıp depolama olarak kullanabilirsiniz ama ne zaman bozulacağı da belli olmaz. Bozuk SSD'yi kimse almaz. Hele ADATA ise kimse almaz. Artı 0 Eksi
pissher dedi: Arkadaşlar, Adata SU630 var. Kronik sorunları varmış. Kapanmalar ve donmalar yaşıyorum. Tamir olmaz ise kaça satabilirim? 480GB. Genişletmek için tıkla... Yeni SSD alıp depolama olarak kullanabilirsiniz ama ne zaman bozulacağı da belli olmaz. Bozuk SSD'yi kimse almaz. Hele ADATA ise kimse almaz.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 1 Kasım 2021 #3 Garantisi yoksa çöp olur o artık. Yedek depolama olarak önemsiz dosyaları içinde tutacak şekilde kullanabilirsin, satsan alan olmaz. Yeni SSD vakti gelmiş. Artı 0 Eksi
Garantisi yoksa çöp olur o artık. Yedek depolama olarak önemsiz dosyaları içinde tutacak şekilde kullanabilirsin, satsan alan olmaz. Yeni SSD vakti gelmiş.