L luthermartin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.597 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 11 Ekim 2021 #1 Her Ekim ya da Eylül ayında Farenjit oluyorum. Sürekli şu gördüğünüz gibi oluyor boğazım: Doktora gitmek istiyorum ancak her gün işe gitmek zorunda kalıyorum. Bunun bir çözümü var mı?
Her Ekim ya da Eylül ayında Farenjit oluyorum. Sürekli şu gördüğünüz gibi oluyor boğazım: Doktora gitmek istiyorum ancak her gün işe gitmek zorunda kalıyorum. Bunun bir çözümü var mı?
OxyMoon Kilopat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 456 Çözümler 5 Yer KSK Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #2 ÜSYE ve Farenjit kroniği biri olarak, - Alerjen - Alkol - Sigara - Akar ve toz - Kalabalık, kapalı ortam - D, C Vitamini eksikliği - Nem, rutubet - Buz ve soğuk içecekler gibi faktörlerden uzak durarak yaklaşık 2 senedir hiç bir problem yaşamıyorum.
ÜSYE ve Farenjit kroniği biri olarak, - Alerjen - Alkol - Sigara - Akar ve toz - Kalabalık, kapalı ortam - D, C Vitamini eksikliği - Nem, rutubet - Buz ve soğuk içecekler gibi faktörlerden uzak durarak yaklaşık 2 senedir hiç bir problem yaşamıyorum.