4 443652 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 5.491 Çözümler 15 6 Eylül 2021 #1 Milli Eğitim Bakanı Özer: Yüz yüze eğitime katılım zorunlu - Yeşil Gazete bu sitelerde böyle bir şey gördüm ama doğru mu?
Milli Eğitim Bakanı Özer: Yüz yüze eğitime katılım zorunlu - Yeşil Gazete bu sitelerde böyle bir şey gördüm ama doğru mu?
m1sterr Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 342 Çözümler 1 Yer İreland Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #2 Cidden zorunlumu? öyleyse cidden çok saçma olmuş. Bence okul müdürüne falan söylerseniz bir şey yaparlar.
Cidden zorunlumu? öyleyse cidden çok saçma olmuş. Bence okul müdürüne falan söylerseniz bir şey yaparlar.
4 443652 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 5.491 Çözümler 15 6 Eylül 2021 #3 m1sterr dedi: Cidden zorunlumu? öyleyse cidden çok saçma olmuş. Bence okul müdürüne falan söylerseniz bir şey yaparlar. Genişletmek için tıkla... İşte buradaki habere göre zorunlu değil diyor ama bilemedim.
m1sterr dedi: Cidden zorunlumu? öyleyse cidden çok saçma olmuş. Bence okul müdürüne falan söylerseniz bir şey yaparlar. Genişletmek için tıkla... İşte buradaki habere göre zorunlu değil diyor ama bilemedim.