Dostlar yarın hastaneye gidip heyet raporu çıkartacağım 3 tane hastalığım var zaten en kroniği diyabet, devamsızlığım tavan yaptı sınırıda geçti bu raporu okula teslim ettikten sonra okula gelmek gerekli mi? Sınavlar için vesaire yoksa oto geçiyor muyuz?
Dostlar yarın hastaneye gidip heyet raporu çıkartacağım 3 tane hastalığım var zaten en kroniği diyabet, devamsızlığım tavan yaptı sınırıda geçti bu raporu okula teslim ettikten sonra okula gelmek gerekli mi? Sınavlar için vesaire yoksa oto geçiyor muyuz?
Hocam sanmıyorum, yani bana mantıksız geliyor. Her kronik hastasına heyet raporunu kolayca verseler o zaman sıkıntı olur. Sizin kayıtlarda ne zaman herhangi bir sağlık kurumuna gittiğiniz, ne ilaçlar aldığınız felan bulunur. Bence bunlara bakıp karar verirler.
Salgın sürecinde kronik rahatsızlığını sağlık kurulu raporuyla belgelendiren öğrenciler ile özel eğitim ihtiyacı olan öğrenciler, yazılı talep ile devamsızlıktan muaf olabilecekler.