Uzun bir süredir bilgisayarımın (hem işlemci hem ekran kartı) termal macununu değiştirmiyorum. Thermal Grizzly'nin iki macununu buldum, hangisini tercih etmeliyim? Teşekkürler...
attığın markayı tam olarak bilmiyorum ve kullanmadım ama ben eskiden sattığım GTX 980'e zalman terman macun kullanmıştım kart daha önce hiç açılmamıştı ve açtığım gibi orjinal termal macunu üzerinde kurumuştu, yük altında 80 derece %100 fan hızında çalışan kart bir anda %20 fan hızı ve tam yük altında 65 dereceyi geçmemişti gerçekten memnun kaldım ve işlemcimde de aynı termal macunu kullanmaktayım .
Uzun bir süredir bilgisayarımın (hem işlemci hem ekran kartı) termal macununu değiştirmiyorum. Thermal Grizzly'nin iki macununu buldum, hangisini tercih etmeliyim? Teşekkürler...
Kryonaut resmi sitesinde de daha üst seviye diye tanıtılıyor.
Fiyatı daha uyguna benzer FPS veren macunlar hep vardır ama önemli olan uzun kullanımda performansını koruması. Bu konuda Kryonaut kendini ispat etmiş bir macundur.
Bu arada ekran kartı için işler farklı ve termal pad kullanılan yere macun, macun kullanılan yere pad kullanmayınız.