Bir yabancı forumda okudum az önce .. Kirikirinin farklı türlerde dosyaları açıp sonradan birbirine convert edebildiğinden bahsediliyordu. Bu dosya türlerinin tam tipini bilmediğim için kesin bir yorum yapamıyorum.. Ama aklıma şu geliyor eğer ki en azından standart diyebileceğimiz tipte bir dosya türünü XP3 formatına convert edecek bir yol, converter veya belki bir yapay zeka biliyorsan, tek adımlı işlem yapmak yerine iki adımlı bir işlem yapmayı düşünebilirsin ... Mesela atıyorum elindeki ks dosyasın içeriği veya sistematiğini bozmayacak klasik türden bir dosya türüne çevirirsin veya aktarırsın diyeyim .. Misal yine atıyorum doc dosyasına.. Sonra elindeki doc dosyasını xp3 e convert etme yoluna gidebilirsin.. Veya illa ki bir tür xp3 creator falan vardır .. ve yine Kirikiri den faydalanabilirsin diye umuyorum.. Ben bu şekilde çok işimi çözmüşümdür.. Örneğin Doc u metin belgesine aktarıp oradan Excel e aktarmak gibi gibi düşün.. Ben konuya çok hakim değilim ama senin bilgin var muhtemelen, bu tip bir mantıkla da ilerleyebilirsin diye düşünüyorum.. Ama Kirikiri senin tüm işini çözmeli aslında .. Mesela bir vatandaş demiş ki Garbroyla bu dönüşümü yaptım ama daha sonra eksik dosya var diye hata aldım demiş.. Bir şeyi gözden kaçırmış olabilir misin ? Altına da başka bir adam demiş ki elbette hata alırsın çünkü dönüşüm yaparken dizin yapısını koru seçeneğini işaretlemeliydin .. Demek ki bir şekilde oluyor ... Bu ks ve xp3 dosyaları elbette ki bir çeşit creatorle falan yapılıyor olsa gerek .. Ks dizinini sağlıklı şekilde önüne açabilirsen mantıken içeriği de xp3 e dönüştürebilmelisin en kötü senaryoda.