L Lordxe Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 165 Çözümler 1 30 Haziran 2024 #1 Merhaba bilgisayarımda gezinirken ksde.exe ile karşılaştım acaba bu virus veya Kaspersky VPN ile alakalı bir şey mi?
Merhaba bilgisayarımda gezinirken ksde.exe ile karşılaştım acaba bu virus veya Kaspersky VPN ile alakalı bir şey mi?
k0vaaaks Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 799 Çözümler 6 30 Haziran 2024 #2 KSDE.EXE and KSDEUI.EXE Evet öyleymiş.
Efresh01 Hectopat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 1.054 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri EKRAN KARTI RTX 4090 Tİ 24GB İşlemci Intel(R) Core(TM) İ912900KF CPU @ 4.20GH 32,0 GB RAM Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #3 Lordxe dedi: Merhaba bilgisayarımda gezinirken ksde.exe ile karşılaştım acaba bu virus veya Kaspersky VPN ile alakalı bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Kaspersky Secure Connection'ın düzgün çalışması için ksde.exe dosyası gereklidir. VPN hizmetinin başlatılmasından ve operasyonlarının yönetilmesinden sorumludur. Bu dosya olmadan Kaspersky Secure Connection yazılımı düzgün çalışmayabilir.
Lordxe dedi: Merhaba bilgisayarımda gezinirken ksde.exe ile karşılaştım acaba bu virus veya Kaspersky VPN ile alakalı bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Kaspersky Secure Connection'ın düzgün çalışması için ksde.exe dosyası gereklidir. VPN hizmetinin başlatılmasından ve operasyonlarının yönetilmesinden sorumludur. Bu dosya olmadan Kaspersky Secure Connection yazılımı düzgün çalışmayabilir.
AllGoodNamesRGone Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 78 Çözümler 2 30 Haziran 2024 #4 Her halükarda VirusTotal'e yüklemenizi tavsiye ederim.
Yusuko Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 531 Çözümler 2 30 Haziran 2024 #5 Lordxe dedi: Merhaba bilgisayarımda gezinirken ksde.exe ile karşılaştım acaba bu virus veya Kaspersky VPN ile alakalı bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Özelliklerine gir dijital imzadan anlarsın dostum. Kaspersky ile alakalı sıkıntı yok.
Lordxe dedi: Merhaba bilgisayarımda gezinirken ksde.exe ile karşılaştım acaba bu virus veya Kaspersky VPN ile alakalı bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Özelliklerine gir dijital imzadan anlarsın dostum. Kaspersky ile alakalı sıkıntı yok.
L Lordxe Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 165 Çözümler 1 1 Temmuz 2024 #6 Yusuko dedi: Özelliklerine gir dijital imzadan anlarsın dostum. Kaspersky ile alakalı sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi baktım Kaspersky VPN'in bir parçası.
Yusuko dedi: Özelliklerine gir dijital imzadan anlarsın dostum. Kaspersky ile alakalı sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi baktım Kaspersky VPN'in bir parçası.
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.717 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #7 Lordxe dedi: Merhaba bilgisayarımda gezinirken ksde.exe ile karşılaştım acaba bu virus veya Kaspersky VPN ile alakalı bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile ilgili.
Lordxe dedi: Merhaba bilgisayarımda gezinirken ksde.exe ile karşılaştım acaba bu virus veya Kaspersky VPN ile alakalı bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile ilgili.