Çözüldü KSP - Turist görevini yapamıyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
1
Yer
Tekirdağ
ISPE'nin iki turist taşıma görevini aldım. En son kullandığım bilim ekipmanları olan roketi düzenleyip ikili kabinden ekledim ve göreve başladım. Hızlı kayıtlardan da yardım alarak sorunsuz bir şekilde 60km'de yörüngeye oturdum, birkaç gün bekleyip turistleri sağlıklı bir şekilde Kerbin'e döndürdüm ancak görev tamamlanmadı. Ne yapmam gerekiyor? Dikkat etmem gereken başka bir şey mi var?
Ekran Görüntüsü (186).png

Screenshot_1.png
Screenshot_2.png

Çözüm
Suborbital diyor yani 70 kilometreyi geçip yörüngeye oturtmadan geri Kerbin'e indirmen gerekiyor. Bu arada 60 kilometrede atmosferden ayrılmadığın için nasıl yörüngeye oturtturdun anlayamadım.
Suborbital diyor yani 70 kilometreyi geçip yörüngeye oturtmadan geri Kerbin'e indirmen gerekiyor. Bu arada 60 kilometrede atmosferden ayrılmadığın için nasıl yörüngeye oturtturdun anlayamadım.
Alt yörünge mantığını tam bilmiyordum. Bu arada yanlış hatırlamış olabilirim ancak yörüngeye oturduğuma eminim. Belki de bu yüzden saymamıştır. Neyse, 100 kilometreye çıkıp görevi tamamladım. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı