Rehber KTC 25T7 ghosting test

Cingilbort

Megapat
Daha fazla  
Monitör
KTC 25T7
Merhaba,
KTC 25T7 monitörün, OverDrive 3. seviye (gelişmiş) modu ile UFO testini gerçekleştirdim.
200 Hz OC seçeneği var ancak kullanmıyorum psikolojk olarak zarar verecekmiş gibi hissediyorum .
Telefon ile fotoğraf çektiğimde arkasında iz bırakıyor. Gözümle takip ettiğimde gayet net.
3. seviyede overshoot problemi hiç yok.
UFO test video.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• 44848c87-9084-40b1-95b9-6a0075f4a440.jpg
    156 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleyen: Moderatör:
iyiki oc yapmamışsınız ben yaptım monitör gitti. Tekrar eski hzye çevirdim. Görüntü vermiyor.

İyi ki OC yapmamışsınız ben yaptım monitör gitti. Tekrar eski Hz'ye çevirdim. Görüntü vermiyor.

Geçmiş olsun, az önce test yaparken fark ettim, 200Hz yapıp UFO'yu video ile takip ettiğimde titreme yapıyor. 180Hz ile titreme olmuyor. UFO'da ki bulanıklık normal sanırım.

Geçmiş olsun, az önce test yaparken fark ettim, 200Hz yapıp UFO'yu video ile takip ettiğimde titreme yapıyor. 180Hz ile titreme olmuyor. UFO'da ki bulanıklık normal sanırım.
Eksik bilgi verdim özür dilerim. Eski hzye çevirince tekrar çalışmaya başladı.

Eksik bilgi verdim özür dilerim. Eski Hz'ye çevirince tekrar çalışmaya başladı.

Estağfurulah ne özürü, güzel günlerde kullanın. Renk sıcaklık ayarınız hangi ayarda hocam renk ayarlarına biraz kafayı fazla yordum

Estağfurulah ne özürü, güzel günlerde kullanın. Renk sıcaklık ayarınız hangi ayarda hocam renk ayarlarına biraz kafayı fazla yordum
Çok kafaya takmayın. Ben en başta en parlak ve siyah elitlikte kullanıyordum sonra ecoya geçtim oyun dışında full eco moddaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…