Elektronik KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 2K monitör 10.999 TL!

Arkadaşlar fps ve lol oynayan diğer oyunları az biraz oynayanlar almasın 27 inch çok büyükmüş.
Aktif bir şekilde lol oynuyorum. Ben de 24 inç taraftarıydım ancak ileride de kullanırım diyerekten 2k 27inç bir monitör aldım. Öyle aman aman bir fark yok. Bence bir süre kullansanız alışırsınız. Hatta LoL için bana göre 27inç daha iyi bile diyebilirim. Tabi FPS oyunlarında durumlar nasıldır bilemiyorum.

Monitörden memnunum da tam ortasında tam merkezde ölü piksel var sanırım tam merkezde olduğu için ölü piksel değil de başka bir şey mi acaba diye düşünüyorum tam merkezde olmasa umursamazdım ne yapsam ki?

Bence deiğişim/iade isteyin 11k para verip aldığınız monitörde böyle bişey olması hoş değil sürekli gözünüz takılacak ister istemez.

Gördüğüm kadarıyla ölü piksel sorunu çok fazla var. Ben de dün sipariş verdim bakalım.

Gördüğüm kadarıyla ölü piksel sorunu çok fazla var. Ben de dün sipariş verdim bakalım.
Konu 7.600 küsür görüntüleme almış, diğer forumlarda da alanlar var. Sadece 3-5 kişi yazıyor onlarda ölü piksel diyor. Bana normal geldi açıkçası. En basitinden ürünün fiyatı bile popülerleştikten sonra 400 TL arttı. Kimse foruma yazmıyor, sadece sorun yaşayanlar ben sorun yaşadım diye yazıyor.

Monitör çok iyiydi de ölü pikseller merkezde olunca yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…