I imgenius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2017 Mesajlar 2.611 Makaleler 1 Çözümler 6 Salı 18:15 #121 M.2 SSD dedi: Haklısınız. Ben de bugün kutusunu açtım, kurulumunu yaptım herhangi bir ölü piksel yok. Genişletmek için tıkla... Ben alıp iade ettim ilkinde sıkışık pixel vardı. İkincisinde sorun yok.
M.2 SSD dedi: Haklısınız. Ben de bugün kutusunu açtım, kurulumunu yaptım herhangi bir ölü piksel yok. Genişletmek için tıkla... Ben alıp iade ettim ilkinde sıkışık pixel vardı. İkincisinde sorun yok.
SIOBHAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.332 Çözümler 3 Salı 20:35 #122 imgenius dedi: Ben alıp iade ettim ilkinde sıkışık pixel vardı. İkincisinde sorun yok. Genişletmek için tıkla... Ne zaman iade ettin ne zaman geri aldın monitörü cuma günü iade ettim hala cevap bile yok
imgenius dedi: Ben alıp iade ettim ilkinde sıkışık pixel vardı. İkincisinde sorun yok. Genişletmek için tıkla... Ne zaman iade ettin ne zaman geri aldın monitörü cuma günü iade ettim hala cevap bile yok
K Killshot011 Megapat Katılım 21 Mayıs 2015 Mesajlar 408 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 09:43 #123 M.2 SSD dedi: Haklısınız. Ben de bugün kutusunu açtım, kurulumunu yaptım herhangi bir ölü piksel yok. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde temiz çıktı benim de.
M.2 SSD dedi: Haklısınız. Ben de bugün kutusunu açtım, kurulumunu yaptım herhangi bir ölü piksel yok. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde temiz çıktı benim de.
I imgenius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2017 Mesajlar 2.611 Makaleler 1 Çözümler 6 Dün 10:18 #124 SIOBHAN dedi: Ne zaman iade ettin ne zaman geri aldın monitörü cuma günü iade ettim hala cevap bile yok Genişletmek için tıkla... 1 Günde oldu iade cmt yolladım
SIOBHAN dedi: Ne zaman iade ettin ne zaman geri aldın monitörü cuma günü iade ettim hala cevap bile yok Genişletmek için tıkla... 1 Günde oldu iade cmt yolladım
SIOBHAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.332 Çözümler 3 Dün 15:12 #125 imgenius dedi: 1 Günde oldu iade cmt yolladım Genişletmek için tıkla... Distribütöre yeni gönderilmiş benim monitör
imgenius dedi: 1 Günde oldu iade cmt yolladım Genişletmek için tıkla... Distribütöre yeni gönderilmiş benim monitör
I imgenius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2017 Mesajlar 2.611 Makaleler 1 Çözümler 6 Dün 15:44 #126 @SIOBHAN cayma hakkı kapsamında iade ettiğimi belirttim Cumartesi yolladım. Pazartesi ulaştı ve Salı onaylandı.
@SIOBHAN cayma hakkı kapsamında iade ettiğimi belirttim Cumartesi yolladım. Pazartesi ulaştı ve Salı onaylandı.