Elektronik KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 2K monitör 10.999 TL!

Birkaç gün önce benzer fiyatlara VG27AQL5A aldım ama bu da fena durmuyor. İade edip bu ürüne yönelmeli miyim, ne dersiniz?

Benim tek derdim bu monitör 70 FPS aldığım ve 300 FPS aldığım 2 FPS oyununda beni rahatsız edip etmemesi (Squad ve Apex Legends). Bu değerler bana oyunu oynarken bir anormallikler hissettirecekmiş gibi, performansımı etkiyecekmiş gibi hissettiriyor. Korkum burada. Yoksa bir saniye bile düşünmem alırım ama önemli olan detay benim için bu.

G65B'nin flicker problemi rahatsız ettiği için alıp almama arasında gidip geliyorum. Tasarım olarak da güzel duruyor Alienware modellere benzetmişler.

Biliyorum zaten, sebebini açıkladığım halde hala normal mi değil mi diye soruyorsun. Madem açıkladığım halde sana kötü geliyor ne diye sorup duruyorsun? İstemiyorsan alma, zorla aldıran yok.

@Eskopya0127

Bak burada ne yazmışım, IPS panel de 4ms normal demişim değil mi? IPS ortalaması zaten 6.9ms, yeni nesil paneller 4-6.5ms civarını görebiliyor. 1-2ms istiyorsan TN veya Oled alıcaksın.

Gigabyte modelini de örnekledim ama açıp konuyu okuyacak kadar sabrın yok. Hala anlamadıysan grafikle göstereyim. Oledler 0.3ms, 4-6ms yeni nesil IPS için normal değerler. Gigabyte da benzer sonuç veriyor.

Direkt H27E6 testinden örnek de paylaşayım. 300hz de OverDrive Advanced en iyi sonucu veriyor, 20 civarı monitör arasından 7.olmuş. Bu kötü mü? birinci mi olması lazım illa? 11k ya en iyi görüntü kalitesine sahip modeli alıyorsun, 300hz yi alıyorsun ama birinci olamaması mı kötü? Beklentin Oled gibi seri olması mı?

Bazen forum kullanıcılarını anlayamıyorum, üç kuruşa 5 köfte aldıkları halde 10 köftelik performans istiyorlar.

180 Hz olanla arasinda ciddi fark var midir valorant falan pek oynamam lol oynuyorum genelde. Arada ciddi fiyat farki var deger mi? Bilgisayarim da 2K da 300 fps verecek kadar sağlam değil.

180 Hz olanla arasinda ciddi fark var midir valorant falan pek oynamam lol oynuyorum genelde. Arada ciddi fiyat farki var deger mi? Bilgisayarim da 2K da 300 fps verecek kadar sağlam değil.
Sırf lol için çok iyi bir monitör almaya gerek yok bence. Daha ucuz modellere yönelin derim.

Valla KTC beni tufaya getirdi Firma ile direkt mailleşmiştim ve gelmeyeceklerini söylediler. Ben de bu ürünün en yakın rakibi Philips Evnia satın almıştım.

Birkaç gün önce benzer fiyatlara VG27AQL5A aldım ama bu da fena durmuyor. İade edip bu ürüne yönelmeli miyim, ne dersiniz?
Bu ürün bu fiyat bandında ülkedeki en iyi ürün. Şansınız varsa değerlendirin.

@Lejax markanın Türkiye'deki servis ağı hakkında bilginiz var mıdır? İncehesap 24 ay garantili demiş lakin kim tarafından sağlanıyor belirtilmemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…