Kupon vesaire kullanarak bu fiyata geliyor. Arkadaşıma alacağız bütçeyi daha zorlama şansı yok 4000 TL'nin üzerine çıkamaz. Bu fiyata hala alınır mı?
Bu paraya monitör kalmamîş hocam alınır YT'de inceleme vardı yanlış değilsem cihazlarla birlikte.
@bluerr senin düşüncen nedir?
Evet hocam bende öyle düşünüyorum ki paneli birçok rakibinden daha iyiydi yanlışım yoksa. Kendime almayacağım için iyice emin olmak istiyorum sonra öneri yapıp da mahcup olmakta var![]()
@bluerr senin düşüncen nedir?
Evet hocam bende öyle düşünüyorum ki paneli birçok rakibinden daha iyiydi yanlışım yoksa. Kendime almayacağım için iyice emin olmak istiyorum sonra öneri yapıp da mahcup olmakta var![]()
Bu firma monitör paneli üretiyordu eskiden hala üretiyor olması lazım bazı firmalara yeni yeni giriş yapıyor ülkeye ve mahcup olmamak için beklemek iyidir belki daha iyi bilen gelir hocam.
Hocam bu bütçeye başkası yok en iyisini yapmışsınız bunu seçerek.
Kendisi de biraz erkenden almak istiyor. Şahsen 24G42e gibi bir monitörün fiyatı buralara inmeyeceği için buna da rakip çıkmaz diye düşünüyorum. Acaba fiyatı iner mi düşüncesi de var çok oynuyor yukarı aşağı.
Eyvallah hocam.
Zor ama mümkün değil de diyemem kasım olsa muhtemelen gelirdide şu zamanlar pek sanmıyorum açıkçası.
Hocam fiyatı en fazla 3600 3800'e düşüyor. Bu fiyata da alınır bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.