KTC H25T7 alınır mı?

• Konuyu başlatan LiXR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 43
Bütçe
5000

LiXR

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı = RX9060XT 16GB (Gigabyte)
İşlemci = Ryzen 5 7500F
Ram = Micron 5600MHz CL46 16GB DDR5
Anakart = Gigabyte A620m s2h
Meslek
Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi
Merhaba yeni bir monitör arayışındayım ve bu monitör çok mantıklı geldi. Donanım Arşivi'nin videosunu izledim ve gayet iyi değerleri var MPRT açıp üstüne OverDrive'dan biraz arttıracağım overclock ile 200Hz yapacağım sizce mantıklı mı? Herhangi bir sorunu var mı?

Merhaba yeni bir monitör arayışındayım ve bu monitör çok mantıklı geldi. Donanım Arşivi'nin videosunu izledim ve gayet iyi değerleri var MPRT açıp üstüne OverDrive'dan biraz arttıracağım overclock ile 200Hz yapacağım sizce mantıklı mı? Herhangi bir sorunu var mı?

3-4 aydır kullanıyorum, bir sorun yaşamadım şu ana kadar ve memnunum. Ölü piksel çıkmadı ama şansıma göndermeleri gereken tek bir vida vardı onu da göndermemişler. Hepsiburada ürünü iade edin yenisini yollayalım dedi ama uğraşmaya üşendim. Distribütör firmaya ulaştım, kendileri bana vidayı temin edip sorunu çözdüler neyse ki. Sorunsuz olarak kullanıyorum şu an.

3-4 aydır kullanıyorum, bir sorun yaşamadım şu ana kadar ve memnunum. Ölü piksel çıkmadı ama şansıma göndermeleri gereken tek bir vida vardı onu da göndermemişler. Hepsiburada ürünü iade edin yenisini yollayalım dedi ama uğraşmaya üşendim. Distribütör firmaya ulaştım, kendileri bana vidayı temin edip sorunu çözdüler neyse ki. Sorunsuz olarak kullanıyorum şu an.

Yanıtın için teşekkürler en mantıklısı bu o zaman 5 bin TL'ye 200Hz almaktansa bütçeyi düşürüp 180 almak daha mantıklı zaten OC ile 200Hz oluyor sanırsam.

Yanıtın için teşekkürler en mantıklısı bu o zaman 5 bin TL'ye 200Hz almaktansa bütçeyi düşürüp 180 almak daha mantıklı zaten OC ile 200Hz oluyor sanırsam.
Yerinde olsam ben de öyle yapardım, OC ile 200 yapılıyor zaten ama yapılmasa bile 20 hz için 1k fazla vermek mantıksız gelirdi bana. Ayrıca yanlış biliyor olabilirim ama hepsiburada değişim konusunda en düzgünlerinden biri diye biliyorum ben. (ölü piksel vs. açısından)

Yerinde olsam ben de öyle yapardım, OC ile 200 yapılıyor zaten ama yapılmasa bile 20 Hz için 1K fazla vermek mantıksız gelirdi bana. Ayrıca yanlış biliyor olabilirim ama Hepsiburada değişim konusunda en düzgünlerinden biri diye biliyorum ben. (ölü piksel vs. açısından)

Satıcı konusunda yetkili olsun yeter benim açımdan. Teşekkürler önerilerin ve cevapların için iyi sosyaller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı