KTC H25T7 hala alınır mı?

erdemobrien

Centipat
Daha fazla  
Birkaç ay önce ortalığı kasıp kavuran monitorün fiyatı daha da düşmüş ve kimse konuşmuyor. AOC 24G42E'yi kaçırınca alternatif olarak aklıma geldi. Önceliğim düşük gecikme, başka bir seçenek varsa önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_34.png
    Screenshot_34.png
    280 KB · Görüntüleme: 38
Birkaç ay önce ortalığı kasıp kavuran monitorün fiyatı daha da düşmüş ve kimse konuşmuyor. AOC 24G42E'yi kaçırınca alternatif olarak aklıma geldi. Önceliğim düşük gecikme, başka bir seçenek varsa önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Fiyatının en iyisi halada. 3ms gören ender bir IPS, alınır bence.

Hocam bende almayı düşünüyorum G25F2 ile aralarında kaldım benim için ekran kalitesi önemli. Ayrıyeten KTC yeni piyasaya giren bir marka sadece oradan endişem var.
İkiside aynı paneli kullanıyorlar ama KTC'nin arka aydınlatması daha iyi, ledlerin olduğu kısım yani. G25F2 ise Pivot ve hoparlörü var. Şahsen Bayou F80 gibi kollar varken pivot gereksiz, hoparlörde 200TL'lik olanlardan farksız oluyor monitörlerde.

KTC: Indeks bilişim tarafından garantisi sağlanıyor ve 95 yılından beri ekran üreten bir firma. Gigabyte kendisi ekran üretmiyor, kendisi için ürettiriyor başkalarına mesela.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı