KTC H25T7 vs Gigabyte GS25F2

Bütçe
5000 TL

efetg

Decapat
Daha fazla  
Ben marka ve satıcıdan dolayı Gigabyte'ı tercih ettim, gayet memnunum pişman da değilim. Ek olarak Gigabyte'ın hoparlörü var KTC'nin yok. Zaten çok benzer monitörler.

O kadar da fark etmiyor ya 🙂. GS25F2 ve AOC 27G42e var, fazla bir farkları yok doygunluk parlaklık olarak falan. Çok detaycı biri anlar anlarsa ancak.

Ben marka ve satıcıdan dolayı Gigabyte'ı tercih ettim, gayet memnunum pişman da değilim. Ek olarak Gigabyte'ın hoparlörü var KTC'nin yok. Zaten çok benzer monitörler.

O kadar da fark etmiyor ya 🙂. GS25F2 ve AOC 27G42e var, fazla bir farkları yok doygunluk parlaklık olarak falan. Çok detaycı biri anlar anlarsa ancak.

Hocam görüntü kalitesi olarak KTC daha iyi olduğu söyleniyor sanırım ben ikisinden birisini alacak gibiyim ama kararsızım. Bir de monitör kolu alacağım bununla beraber VESA bağlantısı olmalı, gördüğüm kadarıyla bu 2 modelde var.

Bir de KTC'yi Hepsiburada satıyor güvenilir diye düşünüyorum.

KTC renk doğruluğu ve gamutu olarak daha iyi bir tercih. Fiyat olarak da daha uygun ek olarak hoparlörü olmaması büyük bir dezavantaj olmaz çünkü oyunlar kulaklık takılı olacağını düşünüyorum. Haricinde ise hoparlör almanızda fayda var çünkü dahili hoparlörleri çok kalitesiz iyi bir deneyim sunmuyor.

Tavsiyem KTC H25T7 olacaktır.

Evet var. Görüntü kalitesinde bir farkları yok.

KTC renk doğruluğu ve gamutu olarak daha iyi bir tercih. Fiyat olarak da daha uygun ek olarak hoparlörü olmaması büyük bir dezavantaj olmaz çünkü oyunlar kulaklık takılı olacağını düşünüyorum. Haricinde ise hoparlör almanızda fayda var çünkü dahili hoparlörleri çok kalitesiz iyi bir deneyim sunmuyor.

Tavsiyem KTC H25T7 olacaktır.

Hocam KTC'ye daha içim ısındı gibi araştırmalarıma devam edeceğim genel olarak hoparlör harici önde gözüküyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı