KTC H27E6 vs ASUS VG27AQM5a

Bütçe
14000
ben ikisini de almazdım 2k' da 300hz verecek bir sistemin yoksa fazlası para israfıdır, 2. sebep olarak da teknik sebepler var çok araştırdım buraya sayfalarca sebep yazamam ama 160-200 hz arası bir monitör almanı tavsiye ederim, marka olarak da bilindik markalara yönel msi, asus, aoc vs şimdi biri çıkıp diyecek biliyorum markaya fazla para vermeye gerek yok diye ama öyle değil arada kullanılan malzemenin kalite farkından tut markaların kendini kanıtlamışlığı gibi etmenler var, adam ucuz diye bir monitör atıyor ne kendi kullanmış ne bir adam akıllı incelemesi var. örnek monitör olarak da bir tane atıyım
https://www.akakce.com/monitor/en-u...wqhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,608254666.html

bu geçen 7 küsürlere kadar düştüydü segmentte markası asus olur aoc olur lg olur vs. farketmez, cuma günleri de bak ekstra indirim için.

tr'de bulabileceğin en iyi monitör alma rehberini de atıyorum, kimin ne dediği zerre umurumda değil yazdıklarımın arkasındayım ben ne zaman bir öneri yazsam kendim alacakmışım gibi yazıyorum en iyisini isteyerek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam merakımdan soruyorum. Monitör daha 1 aylık almak risk olur mu?

Hayır.

Bluerr hocamın incelemesi çok güzel okudum fakat kullanan kimse varmıdır diye açtım konuyu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı