Ktc H27t22C nasıldır?

ProBiSS06

Femtopat
Daha fazla  
KTC H27T22C Monitör bu fiyata daha iyi özellikleri olan 2K monitör göremedim. Dell G2724D var kafamda. Bütçe maksimum 8K olur. Sizce ktc alınır mı? Alınmazsa niye alınmaz?

Dell'in paneli değişme mevzusu vardı ondan şu an risk diye biliyorum ben de ktc ye bakıyorum hayırlısı.
KTC H27T22C Monitör bu fiyata daha iyi özellikleri olan 2K monitör göremedim. Dell G2724D var kafamda. Bütçe maksimum 8K olur. Sizce ktc alınır mı? Alınmazsa niye alınmaz?

Özelliklerine bakınca KTC daha iyi görünüyor. Bende yakın zamanda almayı düşünüyorum. Alırsanız deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Özelliklerine bakınca KTC daha iyi görünüyor. Bende yakın zamanda almayı düşünüyorum. Alırsanız deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Üstad aldım 2 ölü 2 de sıkışmış pikselim var ama iade etmiyeceğim zaten normal kullanımda görmek imkansız ben gayet memnunum 370 nit civar parlaklık verdiğini gördüm onun dışında ayaklığı biraz kalitesiz monitor ufak yan duruyo benden masamdan kaynaklıda olabilir emin değilim ama o da önemli değil benim için yeni kol alırız . Fiyatının hakkını veriyo kısaca. 2. Fotoğrafta sıkışmış pikseli zoomladığımda gayet normal gözüküyor anlamadım o yüzden de cok takılcak şeyler değil.

Dosya Ekleri

• IMG_0769.jpeg
    189,7 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_0768.jpeg
    258,2 KB · Görüntüleme: 97

Hocam ışık sızması ya da ghosting falan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…