KTC H27T22C vs AOC 24G4Xe

krekeas

Decapat
Daha fazla  
7K'ya ya bu monitörü alacağım.
Ya da 4K ya başka bir monitör alacağım. Şu an Aoc 24G4XE kullanıyorum arasında bir fark olur mu? 3 bin TL falan fark vermeye kararsız kaldım.
Bir de ikisi için de North Bayou F80 almayı düşünüyorum ikisi için de uyumlu mu?
Teşekkürler.
AOC 24G4XE monitörünüzün garantisinin bitmesine ne kadar var?

Tamam da monitörlerin birisi 27 inc ve 2k öbürüsü 24inc 1080p özelliklerine sahip. Ben şahsi olarak büyük olanı tercih ederdim. Tercih meselesi.

7K'ya ya bu monitörü alacağım.
Ya da 4K ya başka bir monitör alacağım. Şu an Aoc 24G4XE kullanıyorum arasında bir fark olur mu? 3 bin TL falan fark vermeye kararsız kaldım.
Bir de ikisi için de North Bayou F80 almayı düşünüyorum ikisi için de uyumlu mu?
Teşekkürler.

Bence gereksiz harcama yapıyorsunuz. Monitörünüz 60 Hz kötü bir şey olsa falan anlarımda bence gereksiz olur yenisini almak.

1 yıl falan daha olması lazım hocam tam.
Kullandığınız monitör kronik sorunlu panele sahip. Bu paneli kullanan monitörler bunlar bir sürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor, bakarsın:
MSI G2412, MSI G2412F, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP ve AOC 24G4X.
Monitörünüzü garantisi bitene kadar kullanın, garanti bitmeden bozulursa eğer değişim ile 25G3ZM gibi çok iyi monitörlere geçebilirsiniz.

Tamam da monitörlerin birisi 27 inc ve 2K öbürüsü 24inc 1080p özelliklerine sahip. Ben şahsi olarak büyük olanı tercih ederdim. Tercih meselesi.

2K olmasını istedim ben hocam şu an kullandığımı yana alacağım onu ana mönitor yapacağım oyun oynarken sıkıntı çıkarmaz bence Unity vb kullanırken 2.monitör çok lazım oluyor. Ama inç farkı yan yana rahatsız edebilir doğru.

Attığınız 7'lık yan monitör değil de ana monitör olur olursa. Fakat yan ekranınınz için bu kadar para vermeyede gerek yok. Yan ekranda oyun falan oynamayacaksanız ucuz bir şey alın. Şu anki monitörünüzdde çok kötü değil.

Daha iyi bir şey alıp ana monitör yapmak istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı