KTC H27T22C vs Samsung Odyssey G5 G50D

Bütçe
7500

KTC H27t22C modelini yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Ölü piksel denk gelmedi. Fiyatına göre iyi ancak G50D kullanmadığım için karşılaştırma yapamam. KTC görüntü olarak gayet iyi ben genelde HDR modunda kullanıyorum oyunlarda gayet güzel görüntü veriyor. Ama yükseklik ayarı olmaması kötü.

H27T22C daha iyi.

Butce asarsan R27QE.
Örnek verebilir misiniz neye göre daha iyi?

Ölü piksel çıkma durumunda değişim yaparlar mı? Ayrıca ghosting ve ışık sızması sorunu yaşadınız mı? KTC markası hiçbir ürün almadım. Samsung varken KTC alınır mı pek karar veremedim.

Örnek verebilir misiniz neye göre daha iyi?
Hocam parlaklık olarak Ktc daha iyi verilere göre 350 nit olsada 400 nit'e kadar çıkıyor.

Hocam ben de bütçe olmadığı için ktc almıştım o zaman 6K fiyatı vardı. Hepsiburada üzerinden aldım eğer ölü piksel çıkarsa iade edebilirsiniz. Ghosting testi yaptım ve bir sorun göremedim. Genelde geceleri oyun oynayan biriyim ve test ile de doğruladım göze batan bir ışık sızması yok(çoğu monitördeki gibi beyaz ekranda bile fark edilmeyecek kadar köşelerde var). Kağıt üzerinde KTC daha iyi gibi ancak dediğiniz doğru Bir yanda Samsun bir yanda KTC tercih sizin.

KTC H27T22C aldım gitti umarım sorunsuz gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…