Ömer taha atilla Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 206 6 Ağustos 2025 #1 https://www.hepsiburada.com/ktc-27-h27t22c-180hz-1ms-hdmi-displayport-2560-x-1440-freesync-fast-ips-flat-monitor-p-HBCV00008JZYOL?magaza=BOZDAN%20Teknoloji 2K 27 inç IPS monitöre geçmek istiyorum, en F/P bu monitör gibi duruyor. Alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2025
https://www.hepsiburada.com/ktc-27-h27t22c-180hz-1ms-hdmi-displayport-2560-x-1440-freesync-fast-ips-flat-monitor-p-HBCV00008JZYOL?magaza=BOZDAN%20Teknoloji 2K 27 inç IPS monitöre geçmek istiyorum, en F/P bu monitör gibi duruyor. Alınır mı?
xyxyba Decipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 780 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #2 Alınır. Konu dejavu gibi geldi.
Talisca06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.819 Çözümler 6 Yer Ankara 6 Ağustos 2025 #3 Alınır ama satıcı biraz sıkıntılı. 5'ten aşağı ölü piksel olunca iade veya değişim yapmıyor. Son düzenleme: 6 Ağustos 2025
T tupcureis Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 148 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #4 xyxyba dedi: Alınır. Konu dejavu gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Benim de sürekli başıma geliyo. Aynı konuları görüyorum. Acaba bu geçenki konumu diyorum. Tarihe bakıyorum farklı tarih. Ama verilen cevaplar dahi benzer. Bilemedim
xyxyba dedi: Alınır. Konu dejavu gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Benim de sürekli başıma geliyo. Aynı konuları görüyorum. Acaba bu geçenki konumu diyorum. Tarihe bakıyorum farklı tarih. Ama verilen cevaplar dahi benzer. Bilemedim
Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.943 Çözümler 15 6 Ağustos 2025 #5 Talisca06 dedi: Alınır ama satıcı biraz sıkıntılı. 5'ten aşağı ölü piksel olunca iade veya yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Ekranımda 4 ölü piksel olsa çıldırırım heralde.
Talisca06 dedi: Alınır ama satıcı biraz sıkıntılı. 5'ten aşağı ölü piksel olunca iade veya yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Ekranımda 4 ölü piksel olsa çıldırırım heralde.
xyxyba Decipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 780 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #6 Talisca06 dedi: Alınır ama satıcı biraz sıkıntılı. 5'ten aşağı ölü piksel olunca iade veya değişim yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Forumda 1 kişi ve tanıdığım 1 kişi aldı. Ölü piksel sıkıntısı vb. olay yaşanmadı acaba meraktan soruyorum kanıtınız var mı? Kutu içerisinde anında iade edebilirsiniz yazıyormuş arkadaşımın.
Talisca06 dedi: Alınır ama satıcı biraz sıkıntılı. 5'ten aşağı ölü piksel olunca iade veya değişim yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Forumda 1 kişi ve tanıdığım 1 kişi aldı. Ölü piksel sıkıntısı vb. olay yaşanmadı acaba meraktan soruyorum kanıtınız var mı? Kutu içerisinde anında iade edebilirsiniz yazıyormuş arkadaşımın.
Ömer taha atilla Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 206 6 Ağustos 2025 #7 xyxyba dedi: Alınır. Konu dejavu gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam 2K monitör tavsiye başlığı açmıştım şimdi KTC için özel başlık açtım ondandır. Tavsiyeler için teşekkür ederim.
xyxyba dedi: Alınır. Konu dejavu gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam 2K monitör tavsiye başlığı açmıştım şimdi KTC için özel başlık açtım ondandır. Tavsiyeler için teşekkür ederim.
Talisca06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.819 Çözümler 6 Yer Ankara 6 Ağustos 2025 #8 xyxyba dedi: Forumda 1 kişi ve tanıdığım 1 kişi aldı. Ölü piksel sıkıntısı vb. olay yaşanmadı acaba meraktan soruyorum kanıtınız var mı? Kutu içerisinde anında iade edebilirsiniz yazıyormuş arkadaşımın. Genişletmek için tıkla... Soru cevap kısmından sormuştum hepsiburada.com üzerinden. Sizde sorun isterseniz belki değişmiştir şartlar
xyxyba dedi: Forumda 1 kişi ve tanıdığım 1 kişi aldı. Ölü piksel sıkıntısı vb. olay yaşanmadı acaba meraktan soruyorum kanıtınız var mı? Kutu içerisinde anında iade edebilirsiniz yazıyormuş arkadaşımın. Genişletmek için tıkla... Soru cevap kısmından sormuştum hepsiburada.com üzerinden. Sizde sorun isterseniz belki değişmiştir şartlar