KTC monitörler nasıl?

Anlıyorum hocam attiklarimdan hangisi H24F8'in oluyor. Model ismi başlıkta yazmıyor sadece özelliklerden yola çıktım.

Ayrıca aynı şeyi sizede sormuş olsam, daha uygun fiyatli mantikli bir monitör varmi?
Özelliklerde yazıyor model ismi.

Bu:
Açıklama kısmına yazmışlar.

Polonya piyasasını bilmiyorum. Akakçe gibi bir siteniz varsa bakabilirim modellere.
O tarz bir site var ama bazen modelleri doğru göstermiyor. X-kom, Mediaexpert, Mediamarkt, RTV Euro Net, Morele, Neonet şeklinde siteler var buralardan bakabilirseniz zahmet olmayacaksa. Zaten sürekli benzer modeller dönüyor, çeşit az.

Ama öncesinde ceneo.pl ye bakabilirsiniz. Yanlışlıklar farkederseniz diğer sitelere bakin isterseniz

Bu:
Açıklama kısmına yazmışlar.

Polonya piyasasını bilmiyorum. Akakçe gibi bir siteniz varsa bakabilirim modellere.
ceneo.pl den bakabildinizmi hocam 😄

Son düzenleme:
O tarz bir site var ama bazen modelleri doğru göstermiyor. X-kom, Mediaexpert, Mediamarkt, RTV Euro Net, Morele, Neonet şeklinde siteler var buralardan bakabilirseniz zahmet olmayacaksa. Zaten sürekli benzer modeller dönüyor, çeşit az.

Ama öncesinde ceneo.pl ye bakabilirsiniz. Yanlışlıklar farkederseniz diğer sitelere bakin isterseniz

ceneo.pl den bakabildinizmi hocam 😄
Baktım ama genellikle ofis ekranları var. Bütçeyi aşsam bile bildiğim ekran göremedim, birtek MSI MSI MP252 modeli vardı.

KTC H24F08 en iyisi sayılır ama 4 COF ile çok uzun ömür beklemeyin. Bu MSI kaç COF bilmiyorum.

Baktım ama genellikle ofis ekranları var. Bütçeyi aşsam bile bildiğim ekran göremedim, birtek MSI MSI MP252 modeli vardı.

KTC H24F08 en iyisi sayılır ama 4 COF ile çok uzun ömür beklemeyin. Bu MSI kaç COF bilmiyorum.
COF dediğiniz nedir hocam?

Şu bayya kaliteli gelmişti

COF dediğiniz nedir hocam?
Monitörün ekranı ile devre kartını birbirine bağlayan FLEX kablosu.
1768493650604.png

Tüm sinyal bu kablonun üstünden geçtiği için ne kadar fazla varsa o kadar yük azalır. Binevi Istanbul köprüsünü düşünün; ne kadar çok köprü varsa, o kadar az köprü başı araba olur ve köprü o kadar az yüke biner.

Şu baya kaliteli gelmişti.
Kağıtta ve fotoğrafta kaliteli olabilir ama ölçüm cihazlari ile ölçülen değerler önemli. Phillips 300 nit parlaklık der ama 240 çıkabilir. Bu yalanları her firma söylüyor. Bu monitörü ölçen bir insanda görmedim.

Monitörün ekranı ile devre kartını birbirine bağlayan FLEX kablosu.
Eki Görüntüle 2640834

Tüm sinyal bu kablonun üstünden geçtiği için ne kadar fazla varsa o kadar yük azalır. Binevi Istanbul köprüsünü düşünün; ne kadar çok köprü varsa, o kadar az köprü başı araba olur ve köprü o kadar az yüke biner.

Kağıtta ve fotoğrafta kaliteli olabilir ama ölçüm cihazlari ile ölçülen değerler önemli. Phillips 300 nit parlaklık der ama 240 çıkabilir. Bu yalanları her firma söylüyor. Bu monitörü ölçen bir insanda görmedim.
Yani sonuç olarak ya 180 hz ekranlı KTC en mantıklısı. Peki ilk başta atmış olduğum KTC nasıl sizce? Hz dışında gözle fark edilecek fark olurmu?

Diğer merak ettiğim bununla Philips veya attığınız MSI in kalite farkı nasıl?

Yani sonuç olarak ya 180 hz ekranlı KTC en mantıklısı. Peki ilk başta atmış olduğum KTC nasıl sizce? Hz dışında gözle fark edilecek fark olurmu?

Diğer merak ettiğim bununla Philips veya attığınız MSI in kalite farkı nasıl?
İncelemeleri yok, oyüzden yorumda yapamıyorum. Samsung LS24D3000 genede videolar da gri bir tonlamaya sahip gözüküyor, kontrastı düşük gibime geldi. İçim sinmedi.

Eğer imkanınız varsa gidip gözle karşılaştırma yapabilirsiniz anca. Elimizde matematiksel olarak bir veri yok, oyüzden yorumumda yok. Bu testlerden kastımı anlamak için bu rehber işinize yarar:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı