KtCH27T22C 2K vs Samsung M7 43inç 4K

Bütçe
7 9

krkssemre

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: RTX 3070Tİ
CPU: RYZEN 5 5600X
RAM: Corsair Vengeance 16 GB
A520MK V2
Arkadaşlar öncelikle PS5 için kullanacağım şimdi PS5 hemen hemen çoğu oyunu native 4K oynatamıyor ileriye dönük bakarsak 4K60 FPS imkansız native 4K oynatsa bile 30FPS ile sınırlı fakat artık 30 FPS gerçekten sarmıyor hele hareket bulanıklığını kapatınca rezil oluyor. Burada performans moduna alınca 2K'yı 4K ya yükseltiyor az da olsa bulanıklık oluyor hele ki büyük ekranda çok belli oluyor veya direkt 2K monitör alıp çoğu oyunda 2K keskinlikte 60FPS akmak daha mantıklı değil mi fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum yukarıdaki 2 ürünün arasında fena sıkıştım.

Samsung aynı zamanda televizyon. Ben olsam Samsung alırım. Ps dışında TV olarak da kullanılır, cihaz resmen monitör değil.

Şimdi öneriniz monitör mü M7 mi olurdu ona göre bir bütçe ayıracağım.

PS'in keyfi zaten büyük ekranda oynamak, Samsung'u alın.

55inç Regal 4K LED TV var 4K da bile görüntü pek hoşuma gitmiyor PS4Pro da kullanınca da aynıydı Samsung m7 benim de aklıma yatıyor

55inç Regal 4K LED TV var 4K da bile görüntü pek hoşuma gitmiyor PS4Pro da kullanınca da aynıydı Samsung M7 benim de aklıma yatıyor.

Kullandığım TV.

Dosya Ekleri

• 96737F13-242F-4BC9-8B5C-33AB4EEE6894.jpeg
    169,7 KB · Görüntüleme: 6
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…