Merhaba iyi sosyaller, nisan ayında 16 yaşında olacağım ve A1 ehliyeti alacağım. Başlangıç motoru olarak KTM Duke 125 düşünüyorum ancak özelliklerinin 125'lik klasmanda iyi olması lakin gidişinin kötü olması beni ikileme düşürüyor.
Merhaba iyi sosyaller, nisan ayında 16 yaşında olacağım ve A1 ehliyeti alacağım. Başlangıç motoru olarak KTM Duke 125 düşünüyorum ancak özelliklerinin 125'lik klasmanda iyi olması lakin gidişinin kötü olması beni ikileme düşürüyor.
Sizin beğenmeniz önemli ki anladığım kadarıyla da beğenmişsiniz hocam, dediğiniz gibi motor KTM kalite. Sürebileceğinize inanıyorsanız başlangıç motoru olarak düşünülebilir.
Sizin beğenmeniz önemli ki anladığım kadarıyla da beğenmişsiniz hocam, dediğiniz gibi motor KTM kalite. Sürebileceğinize inanıyorsanız başlangıç motoru olarak düşünülebilir.
Sürebileceğime inanıyorum boyum 180 dengem yerinde yeri geliyor babamın Suzuki vstrom DL 1000 motorunu trafige kapalı alanda gözetim altında kullaniyorim ancak çoğu kişi 125 Lik motora o para verilmez diyor ve özelliklerine göre gitmiyor diyorlar
Sürebileceğime inanıyorum boyum 180 dengem yerinde yeri geliyor babamın Suzuki vstrom DL 1000 motorunu trafige kapalı alanda gözetim altında kullaniyorim ancak çoğu kişi 125'lik motora o para verilmez diyor ve özelliklerine göre gitmiyor diyorlar.
Hocam o motoru aldığınızda zaten uzun süre kullanıp alışmanız daha mantıklı olacak en azından 18 yaşına gelip A2 ehliyet alana kadar yoksa gerçekten kısa süreli kullanım için motora çok vermek mantıklı olmaz.
Hocam o motoru aldığınızda zaten uzun süre kullanıp alışmanız daha mantıklı olacak en azından 18 yaşına gelip A2 ehliyet alana kadar yoksa gerçekten kısa süreli kullanım için motora çok vermek mantıklı olmaz.
Merhaba iyi Sosyaller, nisan ayında 16 yaşında olacağım ve A1 ehliyeti alacağım. Başlangıç motoru olarak KTM Duke 125 düşünüyorum ancak özelliklerinin 125'lik klasmanda iyi olması lakin gidişinin kötü olması beni ikileme düşürüyor.
Fiyatı diğer 125'lik motorlara göre aşırı pahalı ben olsam onun yerine Benelli 125S alırdım. Tabii ki KTM'de ABS fren olması daha avantajlı ama. Sırf adına ve görünüşüne o kadar para vermek mantıksız.