KTM Duke 125 alınır mı?

Yeni başlıyorum motora şahsen 60k fazla verip KTM alırım ABS li olur canımın paradan değerli olduğunu düşünüyorum

Merhaba, iyi sosyaller. KTM Duke 125 başlangıç için mükemmel bir motosiklet. Gidişinden rahatsız olduğunuzu belirtmişsiniz öncelikle her şeyin top Speed olmadığını söylemeliyim 5 10km daha fazla gideceksiniz diye motordan vazgeçmek saçma ki eğer çok isterseniz dişli küçülterek gayet yüksek hızlara çıkabilirsiniz fakat motor tork gücünden düşer. Yine de eğer son hız sizin için çok çok önemli ise KTM Duke tork ağırlıklı yapılmış bir motor olmasına rağmen bu sizi yanıltmasın motor gayet de iyi gidiyor. Top Speed videolarına bakarsanız 90kg bir adam ile 117 civarlarında seyrediyor fakat hiç sapma yok. Mesela muadili tutuğunuz herhangi bir Çinli 125CC motosiklet göstergede 120 ile giderken gerçek GPS verisi hızı 110 civarı oluyor fakat KTM de gösterge neyse o 117 ise GPS'te 117. ayrıca özellik olarak da neredeyse muadili yok bir kere R25ten daha kalın lastiklerle geliyor ve Michelin. Bu lastikler gerçekten üst seviye, yol tutuşu muazzam derecede iyi hele ki yeni başlayan biri için kayıp düşme olayı neredeyse imkansız. Ön arka ABS ve ön frenin çift tutuş olması sayesinde frenleri üst seviyede. Yanlış bilmiyorsam 3 farklı sürüş modu var. Konfor olarak süspansiyonları gerçekten iyi, ön 2 süspansiyon biri emme biri tepki olarak yapılmış bu da hem iyi bir yol tutuşu hem de iyi bir konfor sağlıyor. Arka süspansiyon ayarlanabilir olduğunu biliyorum isterseniz sertleştirip yol tutuşunu arttırabilir veya yumuşatıp şehir içi konforunuzu arttırabilirsiniz. Uzun lafın kısası KTM 125 Duke alabileceğiniz en iyi başlangıç/ A1 motoru.

Hocam sıfır 2024 model KTM Duke 125 almayı düşünüyorum. Yasal olarak sorun oluşturmayacak fiyat olarak çok yüksek olmaycak ve tatlı ses verecek egzoz öneriniz var mı? Ayrıca motordan memnun musunuz?

O motora 280k vermek bence çok mantıksız ikinci el temiz kullanılmış Yamaha'lara ve Honda'lara bak.

Hocam sıfır 2024 model KTM Duke 125 almayı düşünüyorum. Yasal olarak sorun oluşturmayacak fiyat olarak çok yüksek olmaycak ve tatlı ses verecek egzoz öneriniz var mı? Ayrıca motordan memnun musunuz?

Yasal olarak sorun olusturmayacak bir egzoz maalesef yok. Lisansli ve orjinal egzozlara bile ceza yaziliyor bazen, maalesef egzoz uzerinde yapilan her degisiklik ceza sebebi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…