S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.698 Makaleler 13 Çözümler 20 22 Mart 2024 #11 @Ahmet06han konu sahibi arkadaşın attığı ses videosuna göre sizi tatmin eder. Daktilo gibi ses çıkarıyor.
@Ahmet06han konu sahibi arkadaşın attığı ses videosuna göre sizi tatmin eder. Daktilo gibi ses çıkarıyor.
Z Zelrael Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 525 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #12 4X3S D3NIED dedi: Bu mu Akko Creamy Yellow V3 mü? Genişletmek için tıkla... İkiside benzer, akko switchlerinide ktt üretiyor zaten ve ürettiği çoğu switch birbirine benzer ktt'nin Ahmet06han dedi: Tüh. Ben blue Switch tarzı istiyordum. Genişletmek için tıkla... Gateron everfree grayish bak
4X3S D3NIED dedi: Bu mu Akko Creamy Yellow V3 mü? Genişletmek için tıkla... İkiside benzer, akko switchlerinide ktt üretiyor zaten ve ürettiği çoğu switch birbirine benzer ktt'nin Ahmet06han dedi: Tüh. Ben blue Switch tarzı istiyordum. Genişletmek için tıkla... Gateron everfree grayish bak
G ginowhis Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 1.230 Çözümler 4 Yer Bolu 22 Mart 2024 #13 Hızlı Switch arıyorum ben FPS oyunları için. Bulursan paylaşır mısın?
E em1r0 Centipat Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #14 Ben bunu bir kaç ay önce satın almıştım, ürünün fake olduğunu söyleyen vardı satıcıya sormuştu sanırım. Hala duruyor. em1r0 dedi: Ben bunu bir kaç ay önce satın almıştım, ürünün fake olduğunu söyleyen vardı satıcıya sormuştu sanırım. Hala duruyor. Genişletmek için tıkla... Satıcı aynısı mı bilmiyorum. Dosya Ekleri IMG_2664.jpeg 88,5 KB · Görüntüleme: 48
Ben bunu bir kaç ay önce satın almıştım, ürünün fake olduğunu söyleyen vardı satıcıya sormuştu sanırım. Hala duruyor. em1r0 dedi: Ben bunu bir kaç ay önce satın almıştım, ürünün fake olduğunu söyleyen vardı satıcıya sormuştu sanırım. Hala duruyor. Genişletmek için tıkla... Satıcı aynısı mı bilmiyorum.