KTÜ yazılım 163K sıralamaya gelir mi?

Benjo1461

Centipat
Daha fazla  
Tercih döneminde tercih yaptım dostlar. KTÜ yazılım İngilizce yeni açılan bir bölüm. Bu sene ilk kez alacak. Benim sıralamam 163K. Gelme ihtimali nedir merak ediyorum. Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler.

Tercih döneminde tercih yaptım dostlar. KTÜ yazılım İngilizce yeni açılan bir bölüm. Bu sene ilk kez alacak. Benim sıralamam 163K. Gelme ihtimali nedir merak ediyorum. Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler.
Büyük ihtimalle gelmez, bilgisayar mühendisliği 55K diye hatırlıyorum geçen sene. Büyük ihtimalle yazılım da 60-70K gibi bir şey olur.

Gelebilir. Çoğu kişi bilmiyor bile.

160 binden 60 bine kadar olan kişilerden 50 kişi bilse yeter Ben de İstanbul üniversitesinde açılan bilgisayar mühendisliğini yazdım 164K ile. Sizce gelme ihtimali var mı?

160 binden 60 bine kadar olan kişilerden 50 kişi bilse yeter Ben de İstanbul üniversitesinde açılan bilgisayar mühendisliğini yazdım 164K ile. Sizce gelme ihtimali var mı?
Çok düşük bir ihtimal ama şans işi. Ben de 143K ile 82K’ya kadar olan yerleri yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…