Kuba Ege 50 en fazla kaç hız görür?

Piee

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar yakın zamanda Kuba ege50 aldım, 2 adet sorum olucak, ilk olarak ben bu motoru aldım da 300km de falan daha hiç top speed denemedim, bayiiden sıfır 125cc denilerek aldım, limitör var mıdır, hiç bir dişli ayarı yapmadan kaç görürüm? 2. olarak da bu kuba ege50'lerde bazi bloklar yildizliymis, o ne demek oyle olunca 135cc oluyor 150 basiyormus, 125cc mi 135cc mi nasi anlarim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yakın zamanda Küba ege50 aldım, 2 adet sorum olacak, ilk olarak ben bu motoru aldım da 300km de falan daha hiç top Speed denemedim, bayiiden sıfır 125CC denilerek aldım, limitör var mıdır, hiçbir dişli ayarı yapmadan kaç görürüm? 2. olarak da bu Küba ege50'lerde bazi bloklar yildizliymis, o ne demek oyle olunca 135CC oluyor 150 basiyormus, 125CC mi 135CC mi nasıl anlarim?

Vallahi benim bildiğim cuplarda dişli değişiyorlar bir de limitör iptal ediyorlar ilk motor alacağım zaman RKS Sniper bakıyordum onlar öyle idi eğer hiç dişli değişmediysen olmaz galiba tam bilmiyorumda cup motor bu ne 150 basması.

Hız istiyorsanız 600cc ve üzeri motor bakacaksınız.125cc olarak değil 125cc yükseltilmiş olarak alırsınız.Motor 300km'de daha rodajdayken motorun limtlerini zorlamak ne kadar mantıklı ? Cup motorlar şehir içi motorları zorlamaya gelmiyorlar.Kendimde Sniper Pro var motorda 80km hızla giderken fren yapmaya kalksam motor durmuyor çünkü frenleri 50-60 km/s hıza göre dizayn edilmiş.Kapağın sağında veya solunda 125cc-135cc yazarsa yazar aksi takdirde anlaşılmaz.Ha sayı olarak değil fakat gazı açtığınız zaman ortalama bir fikir edinebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı