Psyduck17
Hectopat
Daha fazla
50cc motorlar çin malı olduğu için biraz sürprizler. Ben aldığım motordan çok memnun olabilirken, hiç bir sorun yaşamıyorken bir başkası aynı motorla çok dert çekiyor. Mesela ben arkadaşım alıp sıfır sıkıntıyla kullandığı için Rks Blazer xr almıştım. Burnum dertten kurtulmadı. En sonunda sattım kurtuldum. Çevrenizde hangi markanın servisini övüyorlarsa o markanın motorunu alabilirsiniz. En azından sorun çıktığı zaman arkanızda güvenilir bir usta olur.Teşekkür ederim arkadaşlar her birinize değerli yorumları için ancak A sınıfı ehliyet işleriyle uğraşmaya hiç vaktim yok. Araç ehliyetim var sadece o yüzden 50cc, beni 8-9 km mesafeli yollarda idare edecek bir şeye ihtiyacım var. 50cc bunun için yetersiz midir bilemiyorum da. Ama alacaksam opsiyonum 0, 50cc, kaliteli bir motosiklet olmalı. Önerilerinizi bekliyorum TK03 önermiyorsanız.
Genelde çin malı da olsa CUB motorlar sorunsuz oluyor. Cublara bakabilirsin. En çok satılanlar Mondial 50 SFC, Kuba Ege 50 ve Altai tank. Altai'nin tipi bir acayip. Ama sorunsuz olduğunu biliyorum.