Dostlar AMD'nin sitesinden indirdim zip şeklinde içinden .run diye bir şey çıktı. Terminalden kurdum kurulumu yaparken bir uyarı verdi tamam diyip geçtim, tek seçenek o idi. Kurulum iptal oldu neden bilmiyorum. Nasıl kuracağım ben bunu?
Dostlar AMD'nin sitesinden indirdim zip şeklinde içinden .run diye bir şey çıktı. Terminalden kurdum kurulumu yaparken bir uyarı verdi tamam diyip geçtim, tek seçenek o idi. Kurulum iptal oldu neden bilmiyorum. Nasıl kuracağım ben bunu?
Kendi kurmadı mı? Debian'da mesela açık kaynak sürücüler öneriliyor. AMD ise kendi kurmuştur. Önceki konunuza baktım. "sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade" yazarak sistemi güncelleyin.
Kurulum sırasında bahsettiğim kutucuğu işaretlediysen sürücüler zaten kurulmuştur. Eğer AMD denetim masası gibi bir arayüz arıyorsan bulamayabilirsin ama sürücünün kurulmadığı anlamına gelmez.