Baklava Ordusu Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 640 Çözümler 2 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #11 Old Major dedi: Hocam Ignore yerlerine yes değil no yazmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... No dediğimizde işlemi terkediyor. Galiba çözüm format.
Old Major dedi: Hocam Ignore yerlerine yes değil no yazmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... No dediğimizde işlemi terkediyor. Galiba çözüm format.
Old Major Kilopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 660 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #12 Old Major dedi: Hocam Ignore yerlerine yes değil no yazmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... fsck -a /dev/sda3 dener misiniz son olarak hocam?
Old Major dedi: Hocam Ignore yerlerine yes değil no yazmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... fsck -a /dev/sda3 dener misiniz son olarak hocam?
Baklava Ordusu Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 640 Çözümler 2 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #13 Old Major dedi: fsck -a /dev/sda3 dener misiniz son olarak hocam? Genişletmek için tıkla... Olmuyor. Manuel olarak fsck çalıştırın diyor.
Old Major dedi: fsck -a /dev/sda3 dener misiniz son olarak hocam? Genişletmek için tıkla... Olmuyor. Manuel olarak fsck çalıştırın diyor.
Old Major Kilopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 660 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #14 Baklava Ordusu dedi: Olmuyor. Manuel olarak fsck çalıştırın diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam -a opsiyonu manuel olmadığını şimdi anladım. -f ile deneyin.
Baklava Ordusu dedi: Olmuyor. Manuel olarak fsck çalıştırın diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam -a opsiyonu manuel olmadığını şimdi anladım. -f ile deneyin.
Baklava Ordusu Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 640 Çözümler 2 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #15 Old Major dedi: Hocam -a opsiyonu manuel olmadığını şimdi anladım. -f ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor.
Old Major dedi: Hocam -a opsiyonu manuel olmadığını şimdi anladım. -f ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor.
Old Major Kilopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 660 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #16 Baklava Ordusu dedi: Olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi evrendeki tüm fsck opsiyonlarını denedik. Format atın gitsin. Umudunuz hala varsa internette fsck kullanımı ve opsiyonları var.
Baklava Ordusu dedi: Olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi evrendeki tüm fsck opsiyonlarını denedik. Format atın gitsin. Umudunuz hala varsa internette fsck kullanımı ve opsiyonları var.
Baklava Ordusu Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 640 Çözümler 2 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #17 Old Major dedi: Hocam vallahi evrendeki tüm fsck opsiyonlarını denedik. Format atın gitsin. Genişletmek için tıkla... Format atarız ama Kubuntu seçeneğini GRUB dan nasıl çıkaracaz.
Old Major dedi: Hocam vallahi evrendeki tüm fsck opsiyonlarını denedik. Format atın gitsin. Genişletmek için tıkla... Format atarız ama Kubuntu seçeneğini GRUB dan nasıl çıkaracaz.
Old Major Kilopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 660 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #18 Baklava Ordusu dedi: Format atarız ama Kubuntu seçeneğini GRUBdan nasıl çıkaracaz. Genişletmek için tıkla... Hocam onu bilmiyorum maalesef. Şu GRUB amma kompleks bir bootloader.
Baklava Ordusu dedi: Format atarız ama Kubuntu seçeneğini GRUBdan nasıl çıkaracaz. Genişletmek için tıkla... Hocam onu bilmiyorum maalesef. Şu GRUB amma kompleks bir bootloader.
Baklava Ordusu Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 640 Çözümler 2 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #19 Old Major dedi: Hocam onu bilmiyorum maalesef. Şu GRUB amma kompleks bir bootloader. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağolun vakit ayırdığınız için Old Major dedi: Hocam onu bilmiyorum maalesef. Şu GRUB amma kompleks bir bootloader. Genişletmek için tıkla... Otomatik gidiyormuş hocam beni bir grub terminali karşıladı.
Old Major dedi: Hocam onu bilmiyorum maalesef. Şu GRUB amma kompleks bir bootloader. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağolun vakit ayırdığınız için Old Major dedi: Hocam onu bilmiyorum maalesef. Şu GRUB amma kompleks bir bootloader. Genişletmek için tıkla... Otomatik gidiyormuş hocam beni bir grub terminali karşıladı.