Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 16 Nisan 2021 #1 Windows 10 ile Dual Boot kullanıyorum. Kubuntu kapatıp Windows'u açınca resmen gözüm açılıyor. Kubuntu'da renkler aşırı soluk ve bu renksizliği düzeltmek için asla doygunluk ayarını bulamıyorum. Ne yapmam gerekli?
Windows 10 ile Dual Boot kullanıyorum. Kubuntu kapatıp Windows'u açınca resmen gözüm açılıyor. Kubuntu'da renkler aşırı soluk ve bu renksizliği düzeltmek için asla doygunluk ayarını bulamıyorum. Ne yapmam gerekli?
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.024 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 16 Nisan 2021 #2 Hareketli anime arkaplanını duyunca demek GNU/Linux'a adım attınız ha? Yanlış hatırlamıyorsam ayarlarda renk ayarlarıyla alakalı birkaç şey yapılabiliyordu. Ayarları iyice araştırdınız mı?
Hareketli anime arkaplanını duyunca demek GNU/Linux'a adım attınız ha? Yanlış hatırlamıyorsam ayarlarda renk ayarlarıyla alakalı birkaç şey yapılabiliyordu. Ayarları iyice araştırdınız mı?
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 16 Nisan 2021 #3 Plasma ayarlarından Gamma'yı bulup onunla ayarlayabilirsiniz sanırım.
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 16 Nisan 2021 #4 Enes3078 dedi: Hareketli anime arkaplanını duyunca demek GNU/Linux'a adım attınız ha? Yanlış hatırlamıyorsam ayarlarda renk ayarlarıyla alakalı birkaç şey yapılabiliyordu. Ayarları iyice araştırdınız mı? Genişletmek için tıkla... Ayıpsın Bunun dışında bir ayar yok hocam ne yazık ki. En azından ben göremedim hala. deleted dedi: Plasma ayarlarından Gamma'yı bulup onunla ayarlayabilirsiniz sanırım. Genişletmek için tıkla... Gamma kurtarmıyor hocam ne yazık ki. Doygunluk için farklı bir ayar var fakat bunda o yok ne yazık ki. Son düzenleme: 18 Nisan 2021
Enes3078 dedi: Hareketli anime arkaplanını duyunca demek GNU/Linux'a adım attınız ha? Yanlış hatırlamıyorsam ayarlarda renk ayarlarıyla alakalı birkaç şey yapılabiliyordu. Ayarları iyice araştırdınız mı? Genişletmek için tıkla... Ayıpsın Bunun dışında bir ayar yok hocam ne yazık ki. En azından ben göremedim hala. deleted dedi: Plasma ayarlarından Gamma'yı bulup onunla ayarlayabilirsiniz sanırım. Genişletmek için tıkla... Gamma kurtarmıyor hocam ne yazık ki. Doygunluk için farklı bir ayar var fakat bunda o yok ne yazık ki.
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 16 Nisan 2021 #5 compiz , compizconfig-settings-manager ve compiz-plugins paketlerini kur. Daha sonra compiz'i açarak saturasyonu değiştirmeyi dene.
compiz , compizconfig-settings-manager ve compiz-plugins paketlerini kur. Daha sonra compiz'i açarak saturasyonu değiştirmeyi dene.
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 16 Nisan 2021 #6 Rashmore dedi: compiz , compizconfig-settings-manager ve compiz-plugins paketlerini kur. Daha sonra compiz'i açarak saturasyonu değiştirmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Hocam bunları hangi kodlar aracılığı ile kuruyoruz tam olarak?
Rashmore dedi: compiz , compizconfig-settings-manager ve compiz-plugins paketlerini kur. Daha sonra compiz'i açarak saturasyonu değiştirmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Hocam bunları hangi kodlar aracılığı ile kuruyoruz tam olarak?
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 16 Nisan 2021 #7 Lintos dedi: Hocam bunları hangi kodlar aracılığı ile kuruyoruz tam olarak? Genişletmek için tıkla... Bash:Panoya kopyala sudo apt install compiz compizconfig-settings-manager compiz-plugins
Lintos dedi: Hocam bunları hangi kodlar aracılığı ile kuruyoruz tam olarak? Genişletmek için tıkla... Bash:Panoya kopyala sudo apt install compiz compizconfig-settings-manager compiz-plugins
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 16 Nisan 2021 #8 Rashmore dedi: Bash:Panoya kopyala sudo apt install compiz compizconfig-settings-manager compiz-plugins Genişletmek için tıkla... Sanırsam kurmayı başardım fakat "Sutrasyon" ayarını bulamıyorum. Yazılım için ismi farklılık gösteriyor mu?
Rashmore dedi: Bash:Panoya kopyala sudo apt install compiz compizconfig-settings-manager compiz-plugins Genişletmek için tıkla... Sanırsam kurmayı başardım fakat "Sutrasyon" ayarını bulamıyorum. Yazılım için ismi farklılık gösteriyor mu?
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.024 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 16 Nisan 2021 #9 Lintos dedi: Eki Görüntüle 977969 Sanırsam kurmayı başardım fakat "Saturasyon" ayarını bulamıyorum. Yazılım için ismi farklılık gösteriyor mu? Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki nedir? Aradığın o değil mi?
Lintos dedi: Eki Görüntüle 977969 Sanırsam kurmayı başardım fakat "Saturasyon" ayarını bulamıyorum. Yazılım için ismi farklılık gösteriyor mu? Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki nedir? Aradığın o değil mi?
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 16 Nisan 2021 #10 Lintos dedi: Eki Görüntüle 977969 Sanırsam kurmayı başardım fakat "Sutrasyon" ayarını bulamıyorum. Yazılım için ismi farklılık gösteriyor mu? Genişletmek için tıkla... Doygunluk Türkçesi.
Lintos dedi: Eki Görüntüle 977969 Sanırsam kurmayı başardım fakat "Sutrasyon" ayarını bulamıyorum. Yazılım için ismi farklılık gösteriyor mu? Genişletmek için tıkla... Doygunluk Türkçesi.